Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Iata ce roluri poate indeplini un dozator de apa intr-un escape room!

In ultimii ani, business-urile de tip escape room au luat cu asalt piata din Romania, in special in orasele mari precum Bucuresti, Cluj Napoca sau Iasi, si, chiar daca pandemia le-a inchis pentru o perioada destul de lunga, ele au revenit in forta. Nu sunt multe alte locuri in care te poti distra la fel de bine, testandu-ti, in acelasi timp, abilitatile fizice si cognitive, rabdarea, intuitia, logica si, de ce nu, chiar prieteniile. Totodata, daca alegi sa mergi alaturi de colegii de birou, experienta poate fi considerata un veritabil „mini-teambuilding”, in care vei afla cu cine colaborezi cel mai bine si pe cine te poti baza cu adevarat.

Care este legatura cu un dozator de apa? Parcurgand articolul in continuare, iti vom arata motivele pentru care acest echipament se va dovedi deosebit de util si chiar… inspirat intr-un loc precum cel descris anterior. Astfel, daca esti proprietarul sau administratorul unei asemenea afaceri, vei afla nu numai de ce, dar si de unde sa achizitionezi produsul, impreuna cu bidoanele aferente. In primul rand, avand in vedere ca vorbim despre un spatiu inchis, la propriu si la figurat, intr-un escape room va fi nevoie de un dozator de apa, care sa asigure hidratarea participantilor, intr-un mod rapid si usor.

dozator apa

Spre exemplu, imagineaza-ti situatia in care unii dintre jucatori sunt claustrofobi sau tema escape room-ului este una… de groaza, care i-ar putea speria pe membrii echipei. Pentru a-si reveni in cel mai scurt timp si a continua cautarea solutiei si a iesirii din impas, ei vor putea lua cateva guri de la dozatorul de apa. Sau, un alt scenariu: acestora li se va face sete in mijlocul probei si, uitand sa isi cumpere o sticla de 0.5litri inainte de a incepe, se vor indrepta catre aparatul mentionat mai sus. Si in acest caz, ei vor fi multumiti de prezenta dozatorului de apa in incinta si o vor considera o dovada de respect.

Nu in ultimul rand, un dozator de apa de la H2On.ro poate fi utilizat, pe langa rolul sau functional, si pentru a-i deruta pe jucatori, spre exemplu ascunzand indicii in spatele sau, pe fundul paharelor de plastic etc. Cu alte cuvinte, poti profita de faptul ca, aproape in mod cert, concurentii vor considera ca echipamentul nu „face parte din joc” si nu-l vor lua in considerare, in momentul in care cauta sa se apropie de rezolvarea provocarilor. Astfel, lucrurile vor deveni cu atat mai palpitante pentru toata lumea, iar tu te vei distra pe cinste, urmarindu-i pe jucatori, de la distanta.

H2On.ro livreaza, acasa si la birou, in toata tara, o apa microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022). Atat pretul echipamentelor, cat si al bidoanelor este unul redus, ceea ce inseamna ca poti face o investitie profitabila, fara un efort financiar deosebit. Nu in ultimul rand, calitatea apei este una net superioara celei de la robinet, ajutandu-i pe participanti sa ramana hidratati si… concentrati. Distractie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *