Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

„Hotelul pentru animăluțe”, o animație plină de umor, e premiera lunii martie la Minimax

Serialul de desene animate are premiera joi, 8 martie, de la ora 22:00, și va fi o bucurie și pentru cei mici, dar și pentru părinții lor.

„Hotelul pentru animăluțe” este o producție unică despre prietenie, despre legăturile profunde care se formează între oameni și animalele lor de companie, dar și o serie care îi învață pe cei mici și cei mari cum să aibă grijă de animăluțele lor simpatice și iubitoare. Este povestea lui Robin, un bărbat chipeș care a fondat acest hotel pentru animale de companie, într-o clădire aflată la colțul unei străzi, fost magazin alimentar, care oferă cazare pe termen scurt pentru animăluțele care au nevoie de asta. Oaspeții hotelului și stăpânii lor sunt amuzanți și ciudăței, dar nimeni nu pleacă de la Hotelul pentru animăluțe fără să fie îngrijit și fără să-și facă prieteni noi.

Robin este și un inventator care a imaginat și apoi construit piese de mobilier pe placul animalelor, alături de instalații de înaltă tehnologie, pentru ca pisicile, câinii, hamsterii și alte animăluțe să poată să locuiască în confort și să se poată juca în voie – de la mese pentru masaj, la dispozitive automate de hrănire.

Bărbatul este însoțit de propriile sale animale de companie: pisica vagaboandă Nai Nai, puțin cam obraznică, pisica persană obsedată de frumusețe Vicky, cățelușa jucăuță Lili și porcușorul de Guineea arogant, numit Bubu.

Cele patru animale de companie ale lui Robin își fac reciproc pozne și glumesc frecvent între ele, dar îl și ajută pe bărbat să aibă grijă de oaspeții hotelului, atunci când e nevoie de aptitudinile lor. Serialul e și glumeț, dar și serios și reprezintă oportunități de învățare pentru spectatorii de orice vârstă. Episoadele prezintă comportamentele și caracteristicile diferitelor animale de companie și le îmbină cu momente de comedie, dar și cu cunoștințe științifice despre animale, nevoile lor și cum e cel mai bine să le îngrijești. Prin mișcări exagerate și linii simple, își propune să ilustreze frumusețea acestor animale, precum și frumusețea coexistenței lor armonioase cu ființele umane.

Primul sezon are 26 de episoade a câte 11 minute, episoade concepute și scrise de scenariștii Michael Ryan, care a lucrat la proiecte precum „Țestoasele Ninja”, și Thomas Krajewski, care a lucrat la producții construite în jurul binecunoscutului câine Scooby Doo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *