Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Gasesti steaguri personalizate la super oferta online – Pe mareleprint.ro

Cele mai cautate steaguri personalizate

Aceste steaguri personalizate sunt realizate din tesatura 100% poliester, cu sau fara suport. Imprimarea steagului este de inalta calitate, cu culori stralucitoare si o rezolutie de 1440 DPI. Calitatea imaginii imprimate pe panza de steag personalizat este excelenta, obtinuta folosind cerneluri pe baza de ecosolvent pe o presa de exterior.

Aceste steaguri personalizate sunt foarte puternice si rezistente la intemperii si la razele UV daunatoare. Aceste steaguri personalizate sunt un tip de sistem de expozitie care sunt foarte flexibile si adaptabile in design, facandu-le populare printre persoanele care doresc sa promoveze un produs sau serviciu.

Aceste steaguri personalizate vin intr-o mare varietate de forme si dimensiuni – de la lacrima la pana la vele la dreptunghiulare la cele care au peste 4 metri inaltime si pot fi vazute de la distanta.

Aceste sisteme sunt usoare, dar robuste, realizate dintr-un material durabil si au mai multe optiuni de ancorare pentru a le permite sa fie afisate in diferite medii.

Care este scopul sistemului?

steaguri personalizate

Acest tip de semn este excelent pentru a va marca locatia, compania sau evenimentul. Sistemul de prindere este reglabil pentru a regla tensiunea panoului publicitar, ceea ce este ideal atunci cand materialul are un punct de sprijin bun.

Vezi gama MarelePrint.ro aici: https://www.mareleprint.ro/solutii/sisteme-de-expunere-signalistica/sisteme-expozitionale/steaguri-personalizate/

Acest tip de standuri temporare sunt usor de asamblat si dezasamblat, facandu-le ideale pentru evenimente precum competitii, concerte sau evenimente in aer liber si in interior.

Sistemul vine cu o baza din plastic care contine apa sau nisip pentru a o face mai rezistenta la vant. Toate modelele au o grafica de inalta calitate si, in functie de destinatie, panza semnatura este tratata special pentru a-si imbunatati rezistenta la vant, rupere, diferite conditii meteorologice, razele UV si foc.

Atentie la detaliile din text si designul piesei! Atunci cand alegeti un steag personalizat, este important sa luati in considerare ce mesaj doriti sa comunicati.

Acesta poate fi folosit intr-o varietate de moduri, de la expozitii la targuri comerciale, evenimente, pana la decoratiuni exterioare sau interioare.

Steaguri personalizate sunt adesea folosite la evenimente culturale sau sportive pentru a face publicitate. Ele sunt un mijloc eficient de marketing si sunt adesea folosite de agentii de marketing si publicitate, asociatii, companii, corporatii, cluburi sportive si alte organizatii. Importanta unei bune informatii, a designului si a integritatii generale atunci cand se vinde produse sau servicii este adesea inteleasa de specialistii mareleprint.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *