Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Dulap de baie cu oglinda

Acum ca a venit si primavara, odata cu soarele pare ca incepe sezonul reamenajarilor, iar in acesta categorie intra de asemenea si baia.

Va ganditi sa va reimprospatati aspectul baii sau doar sunteti in cautare de o idee indrazneata de a transforma baia de acasa intr-o baie utila si confortabila ?

Dulapurile de baie reprezinta o solutie practica de depozitare ce va ajuta sa va pastrati toate accesoriile si produsele de frumusete utilizate frecvent. Poate functiona atat ca oglinda, cat si ca spatiu de stocare suplimentar – o alegere fantastica pentru cei care se confrunta cu o baie de mici dimensiuni.

Dulapurile de baie sunt proiectate cel mai adesea cu usa cu oglinda, create astftl incat sa se potriveasca din punct de vedere spatial cu lavoarul, sub un corp de iluminat. Spatiul de depozitare poate fi folosit cu succes pentru a pastra pasta de dinti, apa de gura si fixativul, cat si articole cosmetice precum rujul, rimelul sau deodorantul.

Versatilitatea nu este singurul avantaj al unui dulap baie cu oglinda. Designul minimalist reuseste sa completeze si sa puna in valoare decorul.

Cum sa completezi cu succes dulapul de baie cu lavoarul

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il aveti In vedere este dimensiunea acestora. Stilul este o alegere personala, insa cele doua obiecte de mobilier trebuie sa se completeze din punct de vedere al inaltimii, al latimii si adancimii.

Daca doriti sa cumparati un dulap de baie pentru casa, iata cateva sfaturi la care sa fiti atenti atunci cand  faceti achizitia.

  • Oglinzile suplimentare

Intr-o baie, a avea suficiente oglinzi este esential pentru a va ajuta sa va pregatiti si, uneori, o singura oglinda nu este de ajuns. In acest caz, puteti lua in considerare ideea de a avea mai multe oglinzi asezate in asa fel incat sa va faciliteze timpul petrecut in baie.

Daca spatiul este o problema, poate fi util si practic sa aveti oglinda atasata de dulap  in locul uneia separate. Acest lucru va usura si va da impresia de o baie mai mare.

  • Inaltime

In functie de cine foloseste baia, poate fi necesar sa plasati dulapul la o inaltime la care toata lumea sa il poata folosi In siguranta. Ia in considerare inaltimea chiuvetei, a robinetului si a altor caracteristici pentru a te asigura ca amplasarea dulapului este la o inaltime adecvata si bine echilibrata fata de Imprejurimile sale.

  • Greutate

La montarea noului dulap, este important de luat in considerare greutatea dulapului si a articolelor ce vor fi depozitate. Asigura-te ca dulapul este fixat de perete cu rezistenta crescuta ce ii poate sustine greutatea. Odata cu cresterea marimii si a tipului de materiale din care este realizat, luati in considerare orice limita de greutate pe care le-ar putea avea dulapul.

  • Material

Aceste dulapuri baie sunt disponibile in cateva materiale diferite. MDF-ul si PAL-ul sunt destul de comune, insa chiar si metalul este un material ce poate fi folosit cu succes daca vreti sa adoptati un stil mai industrial.

Identificarea stilului pe care il doriti ar trebui sa va ajute sa alegeti materialul, forma si tipul de dulap corespunzatoare pentru a se potrivi baii dvs.

Indiferent daca este o baie mica sau mare, dulapurile cu oglinda va ofera un spatiu de depozitare foarte valoros. Acestea fac baia sa nu fie dezordonata si va ofera confortul de a va pastra organizate produsele de ingrijire utlizate in rutina de zi cu zi.

In functie de alegerile facute puteti gasi mobilier pentru baie la diferite preturi, acestea fiind influentate de materialul din care sunt construite si de culoarea acestora. Design-ul baii,confortul acesteia si utilitatea  trebuie sa fie punctele de pornire in cautarile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *