Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Drool.ro – Netflix-ul industriei pentru bebelusi și copii

Fiecare venire pe lume a unui copil este o poveste – o poveste unică pentru fiecare familie.

Parentingul este o misiune grea, dar plină de bucurie. Cea mai mare responsabilitate este grija față de copil, să asiguri siguranța celui mic, dar și cele mai bune și potrivite produse pentru puiul tău!

Industria de articole pentru bebeluși și copii este în continuă schimbare, iar părinții din România sunt mereu în căutarea celor mai bune produse pentru a le oferi micuților lor tot ce este mai bun. 

În acest context, Drool.ro își propune să devină un adevărat Netflix al industriei, oferind o gama largă de produse pentru copii, de la hăinuțe, jucării și cărucioare până la accesorii pentru siguranță și sănătate.

Dacă ești părinte și ești mai preocupat ca niciodată să achiziționezi produse sigure și de calitate pentru cei mici, site-ul drool.ro este ceea ce ai nevoie.

Fondat în 2019, Drool.ro a avut din start o viziune ambițioasă: să revoluționeze piața de articole pentru copii, oferind nu doar produse de calitate, ci și o experiență de cumpărare unică și personalizată. 

Site-ul web a fost conceput ca un magazin online modern și intuitiv, care să răspundă nevoilor tuturor părinților.

Site-ul este conceput astfel încât să ajute părinții să își găsească rapid produsele de care au nevoie, prin intermediul unui motor de căutare intuitiv și a unor filtre avansate. 

În plus, clienții pot beneficia de sfaturi și recomandări personalizate din partea specialiștilor drool.ro, care sunt mereu la dispoziția lor pentru a le oferi ajutor și consultanță.

Drool.ro este un magazin online cu un concept unic și inovativ, care își propune să ofere părinților din România o experiență de cumpărare unică și personalizată, prin importarea de produse premium, prietenoase cu mediul, de la branduri premiate internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *