Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Dosarele si bibliorafturile ti-au „invadat” biroul? Cu un fiset metalic poti restabili ordinea!

Un numar semnificativ de angajati isi desfasoara activitatea profesionala la birou. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, cu siguranta, te-ai confruntat deja cu provocarile organizatorice de zi cu zi. Volumul consistent de documente tiparite pe hartie creeaza, deseori, dificultati atunci cand vine vorba despre depozitare, respectand standardele de calitate in vigoare.

In perioadele aglomerate, in care fiecare sarcina trebuie indeplinita la termen, intr-un interval scurt de timp sau atunci cand apar modificari si situatii neasteptate, importanta unei organizari eficiente a documentelor de lucru este cel mai bine evidentiata. Sistematizarea dosarelor si bibliorafturilor pe categorii, etichetarea si asezarea acestora intr-un mod corespunzator contribuie la fluidizarea fluxului informational si la evitarea intarzierilor sau blocajelor.

Asadar, daca te afli in situatia in care documentele ti-au „invadat” biroul, apeleaza la o solutie profesionala: achizitionarea unui fiset metalic de pe www.viamond.ro, special creat pentru a-ti usura munca! Iata ce avantaje iti poate aduce aceasta investitie pe termen lung:

Structura solida si rezistenta

Modelele metalice sunt construite pentru a rezista in medii comerciale si industriale solicitante. Constructia lor solida, durabila si stabila ofera protectia ridicata a articolelor asezate in interior. Materialele de inalta calitate din care sunt realizate sunt supuse unor procese de fabricatie riguroase, ceea ce le confera o rezistenta deosebita in fata uzurii si deteriorarii.

Utilizare in numeroase domenii de activitate

Modelele de fiset metalic sunt extrem de versatile si se pot integra cu usurinta in numeroase medii de munca. Acestea sunt ideale pentru birouri, institutii financiare, contabile, medicale sau de invatamant, biblioteci si arhive. Compartimentarea inteligenta, dimensiunile diverse, politele reglabile pe inaltime si seifurile constituie atuuri de care poti profita pentru a organiza si depozita ca la carte toate documentele cu care lucrezi. Mai mult decat atat, aceste aspecte contribuie in egala masura la optimizarea spatiului si la eficientizarea procesului de munca.

Rezistenta la coroziune sau in caz de incendiu

Acest tip de mobilier are suprafata tratata cu vopsea ignifuga si rezista la foc deschis pana la 6 ore, in functie de model. De asemenea, vopseaua aplicata are o rezistenta ridicata si la coroziune, prevenind deteriorarea structurii in timp si asigurand o durata de viata indelungata.

Polite reglabile care sustin o greutate de pana la 60 kg

Rafturile unui fiset metalic sunt proiectate pentru a sustine o greutate de pana la 60 kg pe fiecare polita, dar si pentru a putea fi reglate pe inaltime. Asadar, vei putea depozita documente de diferite dimensiuni si greutati, fara a compromite stabilitatea sau integritatea structurii.

Inchidere sigura si design estetic

Inchiderea unui fiset metalic se realizeaza prin intermediul cheii sau a butucului incadrat in manere, in trei puncte (jos, mijloc si sus). Sistemele garanteaza o siguranta optima si previn accesul neautorizat. In plus, nuantele cromatice folosite pentru finisajul suprafetelor exterioare sunt alese pentru a fi placute din punct de vedere estetic si se incadreaza excelent in orice decor.

Modelele de fiset metalic reprezinta solutia ideala pentru stocarea si protejarea documentelor si obiectelor importante. Structura solida, versatilitatea, precum si caracteristicile cheie (politele reglabile pe inaltime, suprafetele tratate cu vopsea ignifuga, usile batante sau culisante, asamblarea usoara, pretul accesibil etc.) fac ca acest mobilier sa reprezinte alegerea perfecta pentru a rezolva cerintele de arhivare si depozitare din orice birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *