Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Despre Viva Credit și cazurile de neplată Viva Credit

În anul 2010 s-a înființat instituția financiară nebancară 100% românească Viva Credit care oferă împrumuturi rapide de până la 3000 lei. Transferul este efectuat în două ore de la acceptarea cererii completate online (dacă aceasta a fost aplicată în timpul programului de lucru: luni – sâmbătă de la ora 8:00 până la 18:00). 

Pentru clienții noi, la primul împrumut dobânda este de 0%, iar pentru ceilalți este de 1.2% pe zi, ceea ce înseamnă aproximativ 36% lunar, cu o perioadă de rambursare cuprinsă între 5 și 35 lei. 

Un mare avantaj pe care îl are această instituție financiară nebancară este faptul că în situațiile de neplată Viva Credit, această instituție îți solicită doar un apel telefonic pentru a anunța din timp că nu ai posibilitatea de achitare a creditului până la data scadentă. 

Atunci când o să contactezi operatorii acestei instituții financiare nebancare pentru o situație de neplată Viva Credit, acești îți vor pune la dispoziție diferite oferte pe care le au și veți stabili împreună metoda de plată a creditului, astfel încât niciuna dintre părți să nu iasă în dezavantaj.

Faptul că te regăsești în Biroul de Credit cu un istoric bancar negativ sau ca rău-platnic nu reprezintă o influență asupra insituției financiare nebancare Viva Credit. Ceea ce constituie un alt avantaj care te îndeamnă să aplici o cerere pentru un împrumut urgent pe platforma lor. 

Cum aplici pentru un împrumut urgent online la instituția financiară nebancară Viva Credit

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a aplica, este să apeși butonul de „Aplică!” de pe platforma Viva Credit. 

După care completezi suma de care ai nevoie și vei fi redirecționat spre formularul online. 

După ce ai completat informațiile cerute de instituție și ai atașat actele de care ai nevoie, trimiți cererea și aștepți aprobarea acesteia. 

Cei care se ocupă de acordarea creditelor Viva Credit susțin că procesul de completare și trimitere a cererii nu durează mai mult de 7 minute. 

După acceptarea cererii de către operatorii băncii, banii îți vor fi virați în cont în maxim două ore. 

Tot ce trebuie să știi despre rambursarea creditului 

Un credit oferit de Viva Credit este destul de ușor de rambursat având la dispoziție patru modalități prin care îți poți achita suma creditată:

• Prima variantă este atunci când ai un card bancar legat de contul tău online, iar la data scadentă Viva Credit își va lua automat suma împrumutată de tine de pe cardul tău, plus dobânzile de la suma respectivă. Ceastă metodă se numește Direct Debit;

• Poți alege și opțiunea de transfer bancar prin ordin de plată de la banca unde ai contul bancar activ în contul Viva Credit;

• Tot prin intermediul cardului, poți achita împrumutul prin plătirea facturii care se găsește în contul tău Viva Credit;

• Sau ultima variantă, cash la una din instituțiile fizice Viva Credit.

Un sfat util în ceea ce privește rambursarea creditului, ar fi să îl achiți înainte de data scadentă, doar ca măsură de siguranță, pentru a preveni situațiile de neplată Viva Credit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *