Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Descopera tainele pescuitului, in cadrul unor excursii optionale in Zanzibar!

excursii optionale zanzibar

Studiile de piata efectuate au demonstrat ca pescuitul este printre cele mai mari pasiuni ale multor barbati din intreaga lume. Pornind de la aceste concluzii, ghizii de turism au inclus si aceasta optiune in portofoliul de excursii optionale in Zanzibar de la zanzibartourguide.com. De altfel, dupa turism, aceasta activitate reprezinta una dintre cele mai importante surse de venit pentru locuitorii din aceasta zona a Globului, prin urmare combinarea celor doua domenii este logica si foarte avantajoasa.

Pachetele de excursii optionale Zanzibar ofera numeroase posibilitati de a petrece timpul pe aceste meleaguri spectaculoase. Pe langa sesiunile de snorkeling si atelierele de gatit, lectiile de pescuit sunt foarte solicitate de turistii dornici sa experimenteze cat mai mult din stilul de viata al localnicilor. Prin urmare, rezervarea unei excursii la pescuit in Zanzibar ar fi o idee excelenta! Vei avea prilejul sa te relaxezi prin intermediul unei activitati ce dainuie de mii de ani si sa te bucuri de o zi fantastica in mijlocul oceanului, inconjurat de peisaje magnifice pe care rareori ai sansa sa le vezi.

Aventura pe mare la cote de …pescar

Fie ca esti pescar amator, fie profesionist, cu siguranta vei invata inca multe de la cei de aici. Metodele utilizate de acestia si provocarea de a prinde specii pe care nu ai mai avut ocazia sa le „ademenesti” in carligul unditei, chiar in mediul lor natural, iti vor da un plus de adrenalina. Este bine sa stii inca de la inceput ca pescuitul in cadrul unor excursii optionale in Zanzibar este complet diferit fata de oricare alt loc din lume. Acest lucru se datoreaza atat numeroaselor specii endemice de pesti existente, cat si datorita tehnicilor folosite de localnici. Vestea buna este ca acestea sunt usor de invatat si, mai mult decat atat, le vei deprinde fara dificultate, in cel mai scurt timp.

Pescuitul la trolling, de pilda, este una dintre cele mai populare tehnici utilizate in largul marilor, iar stilul se bazeaza in special pe atragerea pestilor rapitori. Adancimea ideala a apei pentru tehnica de trolling trebuie sa fie mai mare de 8 m, zonele sub 3 m fiind considerate complet nefavorabile pentru aceasta. Pentru inceput insa, in toata aceasta aventura, vei avea ocazia sa incerci tehnicile simple, care folosesc preponderent plasa de pescuit si undita clasica.

Siguranta ta este grija numarul 1 a insotitorilor profesionisti

Un alt aspect important pe care trebuie sa il cunosti este ca nu vei fi lasat nicio clipa singur in barca de pescuit, avand mereu alaturi localnici care te vor supraveghea si ghida in mod constant. Vei invata in acest fel mai multe despre munca in echipa si cum sa iti asculti colegii de langa tine. Exercitiul de pescuit propus in cadrul unei excursii optionale in Zanzibar iti va fi, asadar, util si in multe alte planuri ale vietii.

Charterele speciale destinate turistilor te vor duce rapid si in siguranta la locul in care te asteapta o experienta extraordinara. Daca esti un barbat familist, cu varsta intre 35 si 55 de ani, atunci cel mai probabil pescuitul in Zanzibar va fi cea mai captivanta parte a vacantei tale. Insa aceasta activitate nu este dedicata doar barbatilor de o anumita varsta, ea fiind potrivita pentru oricine este suficient de curios sa descopere tainele unei activitati cu o vechime indelungata.

Rezerva-ti din timp locul de pescar in cadrul unor excursii optionale Zanzibar si bucura-te de o aventura pe cinste! Momentele traite nu le vei uita prea curand, dorind sa le impartasesti cu toti cei dragi la intoarcerea in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *