ioana septembrie 30, 2020

Cei din branșă știu că dacă o să cumperi echipamente de restaurant de la TC Romania Crown Cool, bugetul firmei HoReCa destinat dotărilor va fi folosit inteligent.

De la acest furnizor binecunoscut din țara noastră vei putea să achiziționezi niște dotări de înaltă calitate, fără a te împovăra financiar. Alegerea mijloacelor de producție necesare business-ului reprezintă o provocare, dar una din care vei ieși câștigător.

Cumpărarea de echipamente pentru restaurante este deopotrivă o artă și o știință: lucrează cu experții în domeniu de la TC Romania Crown Cool și nu vei da greș!

Nu ești foarte sigur de ce echipamente HoReCa ai nevoie?

Înseamnă că nu ai strâns deocamdată suficiente date. Informațiile sunt cele care îți vor da claritatea de care ai nevoie. Iar apoi vei putea să întocmești lista completă cu dotările de care ai nevoie în prezent și în viitorul apropiat.

Termenul de „echipament de restaurant” acoperă totul: de la articole mari de bucătărie, cum ar fi un cuptor, până la obiecte mici, precum un mixer sau un raft pentru condimente. Este așadar obligatoriu ca înainte de orice să stabilești limpede ce urmează să cumperi, să nu mergi după inspirație sau copiindu-i pe alții. Afacerea ta, să devină una profitabilă, are nevoie de anumite lucruri specifice. În funcție de specificul unității, rețetar, număr de clienți, dar și de contextul general de desfășurare a activității, vei alege și dotările potrivite.

Echipamentele, ca și produsele consumabile pentru servicii alimentare, pot ajunge la ușa unității tale HoReCa prin nenumărate mijloace. Acum există un număr tot mai mare de canale pe care le poți accesa pentru a obține ceea ce ai nevoie, dar acest lucru în loc să ajute antreprenorii din domeniu, de multe ori mai rău îi încurcă. Mai ales dacă sunt la început de drum și nu au prea multă experiență în materie de furnizori.

O unitate serioasă lucrează de regulă cu un consultant. Acesta recomandă ce echipamente trebuie achiziționate pe baza datelor prealabile culese, oferă instrucțiuni de instalare, strânge oferte de la reprezentanții producătorilor care lucrează cu dealeri cu notorietate.

Este indicat să se apeleze cu încredere la TC Romania Crown Cool care este un furnizor pe care te poți baza , pentru că aici există specialiști adevărați ce pot da cele mai bune sfaturi clienților, pot oferi dotările cele mai potrivite, iau de pe umerii antreprenorilor grijile legate de transportul acestor dotări la sediu, oferă un service de calitate în timpul perioadei de garanție și post garanție.

Înainte de orice, pune întrebările corecte!

Ceea ce cumperi este chiar mai important decât procesul de cumpărare propriu-zis. Nivelul de service și asistență de care ai nevoie va varia probabil de la un echipament la altul. Fiecare dotare va avea propriile sale cerințe în ceea ce privește modul în care este instalată și modul în care funcționează, așa că ar trebui să te gândești cu seriozitate  la asta.

În general, achizițiile pentru un restaurant se împart în echipamente profesionale masive, echipamente ușoare și articole mici și de masă. Cu cât echipamentul este mai mare și mai complex, cu atât ar trebui să pui mai multe întrebări, deoarece se poate defecta mai ușor.

  • Pentru echipamentele mari și complexe – întrebări de pus:

• Camionul de livrare are nevoie de condiții speciale de acces?

• Este nevoie de utilaje pentru a le duce din camion la locul de instalare?

• Vor putea intra pe ușă, se pot transporta ușor pe holuri ori sunt prea mari ca dimensiuni (lățime, înălțime)?

• Există deja conexiunile la utilități necesare?

• Dacă folosesc apă, necesită o scurgere? Scurgerea este la locul potrivit?

• Au nevoie de hote de aerisire? De ce tip să fie acestea?

• Instalarea va necesita vreo modificare importantă a spațiului de instalare?

• Personalul are nevoie de instruire pentru a le opera?

  • Pentru echipamentele ușoare – întrebări de pus:

• Trebuie să fie puse sub o hotă de ventilație?

• Există prize adecvate?

• Este nevoie de o conectare la instalația de apă? Necesită filtre de apă? De ce dimensiune?

• Ce spațiu este necesar a fi rezervat în jurul echipamentelor respective?

• Ce măsuri de siguranță trebuie să fie luate pentru a funcționa în mod sigur?

• Personalul are nevoie de instruire pentru a le opera?

  • Pentru articole mici și de masă – întrebări de pus:

• Cât de des vor trebui să fie înlocuite aceste articole?

• Cât de repede se vor putea obține înlocuirile de la furnizor?

• Înlocuirile se vor potrivi cu elementele HoReCa deja existente?

• Personalul va avea nevoie de instrucțiuni privind utilizarea, curățarea sau întreținerea acestora?

Dacă deja ți se pare prea greu să te descurci singur în alegerea celor mai bune dotări pentru unitatea ta, apelează la echipa TC Romania Crown Cool să iei deciziile cele mai bune!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*