Cluj News

Stiri online din Cluj

De ce sunt izolate corturile de nunta

Printre cele mai importante caracteristici ale unui cort de nunta se numara si rezistenta acestuia la apa. Corturile sunt folosite in conditii meteo diversificate si scopul sau este acela de a proteja invitatii care se afla la nunta, de ploaie. In scopul acesta sunt facute izolatii corturi nunta, contra frigului si contra umezelii, care altfel ar putea sa ajunga in interior.

Izolatii corturi nunta – importanta si avantaje

Corturile pentru nutni sau petreceri, datorita aspectului si asamblarii lor sunt perfecte pentru a acoperi un numar mare devenimente publice, care se organizeaza in aer liber. Cele mai des intalnite motive pentru care se folosesc izolatii corturi nunta sunt expozitiile, festivalurile si nuntile. In plus se folosesc astfel de coturi inlclusiv pentru curse de cai, gradini in aer liber si festivaluri sau zile ale orasului, care sunt organizate in perioadele reci.

Unul dintre cele mai mar avantaje ale corturilor de nunta este reprezentat de progresul tehnologic. Corturile de nunta permit instalarea inclusiv in perioadele cu vreme nefavorabila. Tehnologiile de izolare avansate determina impermeabilizare optima pentru aceste corturi de nunta astfel incat produsele sa poata indeplini cele mai moderne cerinte si sa vina insotite de certificate de calitate. Materialul pentru izolarea cortului este solicitat pe scara larga pentru constructii private, constructii de nivel industrial si corturi.

Caracteristicile materialului izolant sunt durabilitatea si fiabilitate,a flexibilitatea si protectia contra incendiilor sau contra conditiilor nefavorabile. De asemenea, un alt aspect la fel de important este protectia fonica pe care materialele o ofera. Materialul utilizat pentur izolatii corturi de nunta indeplinesc toate cerintele necesare pentru o buna rezistenta la apa, pentru o absorbtie optima a apei si pentru a oferi rezistenta la caldura si rezistenta mecanica. Materialul este obtinut din echipamente moderne care folosesc cele mai recente tehnologii si care respecta absolut toate standardele pentru calitate existente.

Faptul ca izolatia este realizata cu ajutorul spumei poliuretanice pulverizate ofera un avantaj considerabil. Spuma este depozitata si transportata pana in locul in care va fi utilizata in butoaie cu componente lichide. Stratul pentru zilare este creat in urma amestecarii si pulverizarii cu substante la o presiune inalta pe materialul cortului. Aceasta tehnica este aplicata indiferent de forma sau de designul cortului. Cand componentele interactioneaza unele cu celelalte are loc o reactie rapida iar stratul care se aplica pe suprafete devine rigid.

Pentru ca spuma sa fie pulverizata sunt folosite echipamente specializate de presiune inalta care au rolul de a permite distribuirea si amestecarea corecta a tuturor componentelor sistemului, moment in care  este format un strat izolant.

Aceste straturi cu rol izolator au scopul de a face ca intregul cort sa fie impermeabil, dar si de a amortiza o parte din sunetele din interior.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *