Cluj News

Stiri online din Cluj

De ce să folosești cutii de carton pentru depozitare?

Depozitarea și transportul obiectelor de diferite feluri în siguranță a reprezentat pentru o perioadă lungă de timp o reală provocare, mai ales pentru cei care lucrează în domeniul curieratului, acolo unde milioane de colete trebuie livrate zilnic în întreaga lume. Cu furnizori precum MyEbox cutii ecommerce și accesorii de împachetat, aceste dileme au ajuns la final, deoarece soluțiile propuse de MyEbox garantează faptul că obiectele depozitate sau transportate sunt ferite de deteriorări, de umezeală sau de eventuale șocuri mecanice. Iată cele mai bune motive pentru care chiar merită să înlocuiești cutiile greoaie și voluminoase din lemn cu aceste cutii depozitare din carton.

Cartonul este un material de calitate.

Cartonul este un material excelent pentru ambalare și, chiar dacă o cutie carton poate să pară foarte fragilă, un carton dublu sau unul de calitate superioară este durabil și rezistent, oferind obiectelor din cutia protecția necesară.

Cartonul este un material versatil.

Ambalajul din carton este versatil și oferă posibilități multiple de utilizare. Cartonul poate fi transformat în cutii de orice dimensiune, un alt avantaj pe care acest material îl are. Așadar, indiferent de dimensiunea obiectului pe care vrei să îl ambalezi într-o cutie de carton, ai libertate deplină.

Cartonul se poate personaliza.

            Nu puțini sunt producătorii care doresc să își pună amprenta pe ambalaj, iar cartonul se poate marca foarte ușor și ieftin cu siglele companiei sau cu diferite mesaje. Ambalajele din carton pot deveni, prin urmare, o parte importantă a tot ceea ce presupune un proces de branding.

Cartonul este un material ieftin.

Ambalajul din carton este rentabil, fiind una dintre cele mai ieftine forme de ambalaj pe care le poți alege pentru scopurile pe care le ai. Desigur, cu cât investești mai mult într-un ambalaj calitativ, cu atât siguranța va fi mai mare, indiferent că este vorba despre depozitare sau despre transport.

Cartonul oferă protecție ridicată obiectelor.

Ambalajele din carton sunt concepute pentru a proteja obiectele, iar cutiile din carton în două straturi sunt foarte eficiente în acest sens. Cutiile de carton pot fi zgâriate, sunt rezistente la șocuri mecanice și au și o oarecare rezistență la apă, factor important atunci când depozitarea se face într-o zonă expusă la umezeală. Cu toate acestea, cartonul ar trebui ferit, pe cât posibil, de spațiile foarte umede.

Alegerea cutiilor din carton în locul altor materiale, cum ar fi plasticul, ajută companiile să-și reducă amprenta de carbon și, în cele din urmă, să construiască branduri mai durabil și mai ecologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.