Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce sa alegi si cum intretii balustrade sticla?

Achizitionarea unei balustrade de sticla este o decizie foarte importanta pe care o pot lua cumparatorii care stiu ca trebuie sa schimbe ceva in locuinta lor, in afacerea lor, in modul de prezentare a locatiei in care isi desfasoara activitatea sau in care traiesc, fie la interior sau la exterior.

Balustrada de sticla securizata este optiunea perfecta, eleganta, care face ca orice spatiu sa para mai mare, care faciliteaza patrunderea luminii si care este incredibil de sigura, versatila si functionala.

Alegerea unei balustrade sticla va deschide camera si va creste vizibilitatea, favorizand patrunderea luminii

Pentru proiectarea unui spatiu de locuit sau de desfasurare a activitatii, oamenii trebuie sa tina cont de lumina si de viziblitate. O balustrada de sticla este o solutie foarte buna care va oferi o varianta versatila si rentabila la aceste provocari de proiectare. Balustrada de sticla se va potrivi atat in interior, cat si la exterior, in jurul terasei, la piscina din curte sau la birou pentru a deschide orice spatiu. Balustrada din metal sau din lemn poate fi voluminoasa si poate reduce vizibilitatea si chiar poate bloca patrunderea luminii soarelui in camera. Balustrada de sticla va permite luminii naturale sa patrunda si sa faca spatiul sa para foarte deschis si elegant.

Totodata, balustrada de sticla instalata in jurul unui balcon sau a unei terase aflate la inaltime nu va bloca privelistea.

Balustrada de sticla – siguranta si durabilitate

Avand un design modern, balustrada de sticla este extrem de sigura si durabila. Aceasta siguranta si durabilitate sunt date de materialele din care este conceputa balustrada, care include sticla securizata de inalta calitate, o solute sigura pentru siguranta pe scari si terase, prevenind posibilitatea unei caderi.

Nu in ultimul rand, siguranta si durabilitatea sunt date de panourile de sticla securizata folosite la fabricare, menite sa reziste tuturor factorilor posibili de mediu, comparativ cu suprafetele balustradelor de lemn. Modelele din sticla securizata nu se vor coroda si nu vor rugini datorita expunerii la apa, nu se vor fisura din cauza temperaturilor extreme si nu isi vor shimba culoarea.

Curatarea si intretinerea unei balustrade de sticla securizata

Balustrada de sticla securizata trebuie pastrata curata si in cele mai bune conditii de catre utilizatori. De aceea, persoanele responsabile cu intretinerea si curatarea balustradei de sticla securizata trebuie sa tina cont ca, pentru a-si mentine acest aspect elegant, balustrada trebuie sa fie curatata frecvent.

Din pacate, nu este suficienta folosirea unei simple lavete umede pentru a curata balustrada din sticla, pentru ca aceasta poate capata un aspect mult mai rau. Balustrada din sticla securizata poate fi curatata cu o solutie din otet alb si apa pusa intr-o sticla pulverizator sau intr-un bol mare. aceasta solutie poate fi pulverizata sau aplicata pe balustrada si utilizatorii pot sterge suprafata cu o laveta moale, care nu lasa scame, cu o laveta din microfibra sau cu hartie. Desigur ca balustrada din sticla securizata se poate curata si cu solutii de curatat geamurile care se gasesc pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *