Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce sa alegi Criolipoliza?

Ce este Criolipoliza?

Criolipoliza reprezintă metoda inovativă de “distrugere” a țesutului adipos într-o manieră definitivă.

Tehnologia constă în aplicarea unei temperaturi scăzute direct pe țesuturile adipoase printr-un proces cunoscut sub numele de “apoptoză” (moartea programată a celulelor) care duce la eliminarea celulelor grase într-un mod natural și gradat.

Sculptează-ți corpul doar în zonele dorite

CoolTech® este cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată la nivel mondial. Cu ajutorul unei tehnologii performante, celulele de grăsime se distrug definitiv și fără dureri, prin înghețare, fără a răni stratul superior de piele.

Procedura de criolipoliză CoolTech® reduce eficient țesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat, încorporat într-un sistem de vacuum.

Zone de tratament

  • Abdomen
  • Șolduri
  • Coapse
  • Picioare
  • Fese
  • Genunchi

Ce trebuie să mai știi despre Criolipoliză ?

Rezultatele tratamentului apar în timp, în funcție de cât de repede elimină organismul toate celulele moarte. Manipulii au capacitatea de a îngheța țesutul adipos pana la -10 grade C în funcție de stratul de grăsime. Fluxul sangvin și circulația limfatică sunt îmbunătățite și astfel sunt eliminate celulele grase.

Aceasta este o procedură non-invazivă și nedureroasă.

Unde putem beneficia de această procedură? La Clinica Yiara unde ofertele sunt incredibile, iar rezultatele pe măsura așteptărilor tale. Pentru criolipoliza pret mai multe detalii vei primii in salon.

Rezultate garantate

Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul sistemului fagocitar, care ne scapă de țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare. Cu această procedură se pot trata maximum 3 zone corporale deoarece organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață, și activitate fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit și sunt personalizate conform cerințelor individuale, pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile. Dorim să menționăm că fiecare persoană are propriul prag de durere și este posibil să resimtă diferit tratamentul. Asta înseamnă că există persoane care nu simt nimic sau persoane care pot simți un discomfort. Se poate întampla să existe echimoze (vanatai) după procedură, dar nu este un lucru cert deoarece fiecare organism reacționează diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *