Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce ne plac betișoarele parfumate?

Aroma adevărată provine din rășina de copac găsită în anumite părți ale Africii, Orientului Mijlociu sau Indiei. Încă din zorii timpurilor, oamenii au ars această aromă pentru a se bucura de parfumul ei cald și de chihlimbar. De la cuvântul latin incendere (ardere), tămâia sau diferitele arome de betisoare parfumate definește și mai general toate lemnele, gingiile și plantele care eliberează un miros în timp ce sunt arse. De aceea, astăzi ardem acest tip de produse.

Bețișoarele parfumate unesc multe culturi

Există versiuni mai recente de bețișoare cu tulpină sau conuri. Există chiar și bile din diverse materiael, făcute din produsul parfumat amestecat cu miere, melasă sau fructe confitate. În Japonia, tămâia este folosită pentru a dezvolta arta mirosului în Kôdô și ei „ascultă” tămâia în funcție de anotimp. Are un aspect estetic desigur, dar se asociază și cu spiritualitatea în acord cu spiritul Zen. Spre deosebire de tămâia indiană, emite puține fumuri. Pentru călugării tibetani, tămâia este o parte integrantă a practicii meditației. În Nepal, tămâia este închisă într-o pastă de orez care are forma unui cordon pentru a-i aprinde capetele.

Tămâia din bețișoare de ienupăr fabricată în Nepal arde de obicei peste tot, așa că nu este sigur să o arzi pe un arzător de tămâie din lemn. Cea mai bună sau mai eficientă modalitate de a arde tămâie este să folosești o ceașcă, un castron sau o cădelniță mică. Asigurați-vă că este umplut cu nisip, cereale (uscat) sau cenușă.

Dacă veți arde un lot mare de tămâie, atunci trebuie să luați un castron mai mare și să umpleți fundul cu cereale, astfel încât bețișoarele să poată sta atunci când sunt aprinse.

De unde putem procura astfel de produse?

Sunt o mulțime de site-uri de pe care putem achiziționa bețișoare parfumate! Ba mai mult, trebuie să avem grijă să cumpărăm produse de bună calitate și care să ne aducă starea dorită. Noi recomandăm site-ul betisorulparfumat.com, pentru gama variată de produse, cât și pentru căldura cu care cei de acolo te vor ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *