Cluj News

Stiri online din Cluj

De ce este recomandat sa faci un curs SSM in mediul online?

   Cursurile online sunt la o din ce in ce mai mare cautare in randul tuturor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca din ce in ce mai multi oameni sufera din lipsa timpului sau nu au posibilitatea de a merge in alt oras pentru a studia. Din aceste motive, dar si altele, o gama din ce in ce mai diversa de cursuri online au devenit disponibile pentru toti cei care doresc sa investeasca in propria persoana pentru a se dezvolta profesional.

  Astfel, pentru toti cei care doresc sau au obligatia de a fi informati despre tot ceea ce inseamna domeniul sanatatii si securitatii in munca, sunt puse la dispozitie anumite cursuri SSM, acestea oferind posibilitatea ca, in doar 40 de ore, cursantii sa cunoasca toate notiunile elementare si de baza despre SSM.

  Cursul SSM se adreseaza unui numar mare de oameni, printre acestia numarandu-se:

  • Angajatorul, ce detine o companie cu mai mult de 9 angajati
  • Responsabilul SSM
  • Persoanele care fac instructajul angajatilor
  • Reprezentantii angajatilor

Mai exact, cursurile SSM se adreseaza tuturor celor interesati de acest domeniu, dar si celor angajati care detin anumite atributii in domeniul securitatii si sanatatii muncii.

Care sunt avantajele oferite de un curs SSM online?

  Un curs online, indiferent de tipul acestuia, ofera numeroase avantaje celor interesati. Iar trecerea in mediul online a cursurilor este un lucru oarecum normal, caci majoritatea angajatorilor si angajatilor au acces la internet, fie de la locul de munca, fie de acasa.

  Ce poate fi mai interesant si mai placut decat sa poti invata in propriul ritm, in perioadele pe care le ai libere, fara a-ti distrage ceilalti atentia? Mai mult, un curs online iti ofera posibilitatea de a invata si de a te testa de oriunde te-ai afla.

  Astfel, in cazul cursului SSM, dupa parcurgerea celor 40 de ore fiecare cursant se poate testa individual si vor primi rezultatul pe loc. In cazul in care acestia au fost admisi, diploma in format electronic va fi primita imediat, iar cea in format fizic se va primi dupa aproximativ 15 zile de la finalizarea testului.

   Desi aceasta diploma primita la finalizarea cursurilor SSM online nu este suficienta pentru a putea profesa ca si inspector SSM, aceasta este atestata si ea poate fi folosita atunci cand la locul de munca sunt efectuate controale din partea ITM-ului.

Cum te poti inscrie la un curs SSM?

   Una dintre firmele care se ocupa de organizarea cursurilor SSM online este EasySSM, iar pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te inscrie in acest program sunt foarte simpli.

  Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de pe pagina companiei pentru a primi datele de logare pe platforma cursului. Testarea va avea loc dupa cele 40 de ore de instruire, iar la final te vei putea testa gratuit online, pentru a-ti verifica cunostintele si pentru a putea primi diploma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *