Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce ar trebui sa investesti doar in pensule de machiaj profesionale?

Toate femeile isi doresc sa aiba un aspect impecabil in fiecare zi, dar multe dintre ele nu constientizeaza importanta pensulelor profesionale, asa ca opteaza pentru pensule machiaj de slaba calitate.

Pensulele joaca un rol crucial in realizarea machiajului perfect. Poti sa ai produse cosmetice de calitate, dar daca pensulele lasa de dorit, machiajul pe care il vei obtine nu va arata excelent. De aceea, in randurile urmatoare, iti vom prezenta motivele pentru care nu ar trebui sa faci compromisuri in privinta acestor accesorii:

1. Vei vedea o diferenta majora in aplicarea produselor

Probabil ca si tu urmaresti multe tutoriale de make-up pe Youtube, insa atunci cand incerci sa iti aplici acasa acele tipuri de machiaje, rezultatele nu sunt cele asteptate. Ei bine, cauza este, de cele mai multe ori, folosirea unor pensule de slaba calitate. Acestea iti ingreuneaza procesul de aplicare al produselor cosmetice si iti pot oferi un aspect de masca.

In schimb, daca vei achizitiona pensule machiaj de calitate superioara, vei putea aplica usor produsele si le vei putea estompa, pentru ca aspectul final sa fie natural.

2. Te vei bucura de o senzatie placuta

Pensulele ar trebui sa fie moi si blande cu tenul tau, insa accesoriile care nu sunt achizitionate de la un magazin cu renume in domeniul cosmeticelor te pot zgaria si irita, mai ales daca ai tenul sensibil.

Cu aceasta problema nu te vei confrunta daca vei folosi pensule de machiaj profesionale, asa cum sunt cele create de Melkior.ro. Acestea au perii moi, sunt usor de folosit si iti vor transforma machiajul intr-o experienta placuta.

3. Sunt rezistente in timp

Spre deosebire de pensulele de slaba calitate care incep sa se deterioreze dupa cateva utilizari, pensulele profesionale sunt durabile, asa ca te vei bucura mult timp de investitia pe care ai facut-o.

Astfel, vei avea pensule calitative care vor rezista in timp si te vor ajuta sa obtii in fiecare zi un machiaj fabulos!

Cum sa cureti pensulele?

Dupa ce achizitionezi acest tip de accesorii, este important sa stii cum sa le intretii. Specialistii recomanda ca pensulele sa fie spalate cel putin o data la doua saptamani, deoarece pot acumula diverse bacterii. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

– uda perii pensulelor cu apa calda;

– toarna putin sapun antibacterian si maseaza pensulele in palme (pentru a le pastra catifelate, poti folosi sampon pentru bebelusi);

– clateste-le bine cu apa calda si lasa-le la uscat pe un prosop curat sau pe un suport special pentru pensule machiaj.

Sfat: Daca iti doresti ca pensulele sa se mentina intr-o stare impecabila cat mai mult timp, nu le tine printre produsele de machiaj, ci depoziteaza-le intr-un loc separat. Astfel, ele nu se vor murdari frecvent cu diverse produse si perii lor nu se vor deteriora.

Intra pe Melkior.ro si vei beneficia de cel mai bun raport calitate-pret la pensulele de machiaj. In perioada 10.08 -16.08, foloseste codul „MARIA” si vei avea -30% la orice comanda, in limita stocului disponibil.

In plus, Melkior.ro ofera transport gratuit la cumparaturile de minimum 69 de Lei! Prinde ofertele si comanda produse de calitate superioara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *