Cluj News

Stiri online din Cluj

De ce ar fi bine sa iei in considerare criptomonedele?

Tranzacționarea bitcoin nu este singura modalitate de a face lucrurile să meargă în ceea ce privește activele digitale tranzacționabile.

Uneori exchangul de monede bitcoin poate fi uneori chiar o bătaie de cap dacă nu știi cum să faci acest lucru în mod corect.  Cu siguranță este nevoie de un software specializat, de o platformă hardware sofisticată care să  funcționeze și de o cantitate considerabilă de energie electrică pentru a alimenta totul.

Cum să investești în bitcoin

Într-adevăr, cel mai simplu mod de a acumula bitcoin este doar să îl cumpărați. Desigur, asta este un proces destul de riscant.

Desigur, există și investitori norocoși care nu pot cheltui imediat aceste venituri și care ar trebui să își vândă monedele digitale mai întâi. Aceasta a creat o dilemă agonizantă pentru persoanele cu mii de dolari în portofelele lor virtuale: dacă ar trebui să încaseze o parte din investiția lor acum sau să o lase neatinsă, ar putea câștiga și mai mulți bani, dar riscând un accident care i-ar putea lăsa cu mâinile goale?

Unii experți în criptomonede recomandă acum încasarea unei porțiuni din bitcoin-ul deținut, mai ales dacă aveți teamă de riscuri sau nevoi financiare.

Care sunt beneficiile criptomonedelor?

Cumpărarea de bunuri și servicii cu criptomonede are loc online și nu necesită divulgarea identității. Cu toate acestea, o concepție greșită comună asupra criptomonedelor este că acestea garantează tranzacții complet anonime. Ceea ce oferă ei de fapt este pseudonimia, care este o stare aproape anonimă. Acestea permit consumatorilor să finalizeze achizițiile fără a furniza informații personale comercianților. Cu toate acestea, din perspectiva aplicării legii, o tranzacție poate fi urmărită către o persoană sau entitate. Totuși, pe fondul preocupărilor tot mai mari de furt de identitate și confidențialitate, criptomonedele pot oferi destul de multe avantaje utilizatorilor.

De asemenea, bitcoins și alte criptomonede pot fi schimbate pe bunuri și servicii în același mod ca lirele sterline (lire sterline), dolarii americani ($), euro (€) și alte monede pe care le-ați mai folosit înainte. Pentru a stoca și utiliza criptomoneda, de obicei, este nevoie de un „portofel” specializat, care va avea propria sa adresă digitală unică, care să îți permită să trimiți și să primești criptomonede.

În plus față de portofele, puteți tranzacționa și moneda la burse. Unele dintre acestea vă vor permite, de asemenea, să convertiți moneda dvs. de zi cu zi – £, $, € și de asmenea poți vinde bitcoin atunci când ai nevoie de acest tip de tranzacție.

Așadar, există multe motive legitime de a utiliza criptomoneda în locul monedelor de zi cu zi precum leii sau euro –  este sigură, ieftină și rapidă și oferă inovații tehnice autentice, pe care mulți cred că într-o zi o vor înlocui cu mai multe forme tradiționale de schimb.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *