Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce ai nevoie pentru o casă curată și igienizată

Cel mai bun mod de a ne asigura că avem parte de o locuință curată și igienizată se rezumă la produsele pe care le folosim. În timp ce substanțele pentru curățenie sunt perfecte pentru a ne scăpa de probleme, există însă și situații în care avem nevoie de un ajutor specializat. În acest caz, intervin dispozitive tehnice, pe care le putem folosi în rutina noastră de curățenie. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt acele dispozitive de care ai nevoie zi de zi!

  1. Un robot de aspirare

Te-ai gândit vreodată ce bine ar fi dacă cineva ar putea face curat în locul tău? Ei bine, nu este deloc o noutate faptul că robotul de aspirare face întocmai ceea ce numele său indică – aspiră fiecare particulă de praf din locuință. Nu ai nevoie de nimic altceva, doar să alegi magazinul online de la care să îl comanzi. Noi îți recomandăm Geekmall, unul dintre cei mai noi retaileri apăruți pe piață. Popularitatea de care se bucură încă din luna iulie 2020, atunci când a apărut pentru prima oară pe piață, este demnă de invidiat. Aici găsești produse de ultimă generație și best-sellere în SUA, Europa și Asia, la prețuri ideale!

  • Un purificator de aer

O casă curată și igienizată este o casă în care aerul a fost purificat. Cu precădere atunci când avem copii, un astfel de aparat este imperios necesar. Purificatoare de aer, sisteme smart home, senzori, roboți de aspirare, trotinete și biciclete electrice, becuri și plafoniere inteligente, imprimante 3D și multe altele găsești direct pe Geekmall. Mai mult, fiecare produs comercializat dispune de garanție și service, pentru a te ajuta să scapi de neplăcerile tehnice (în cazul în care acestea apar). Printre brandurile din portofoliu se numără Xiaomi, Oppo, Jimmy, Tronsmart, Kugoo, Yeelight, Amazfir și multe altele.

Asigură-te că locuința în care locuiești alături de familia ta este curată și igienizată la orice oră, folosind dispozitivele potrivite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *