Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce ai nevoie de sutiene și cămăși alăptare

Dacă după naștere o femeie se poate îmbrăca din nou cu modele obișnuite de chiloți, atunci cu un sutien totul este diferit. 

Fiind în poziție de alăptare, o tânără mămică ar trebui să cumpere sutiene alăptare. Sutienul trebuie să ofere confort maxim, deoarece în sâni există de fapt hrana bebelușului.

Principalul rol al sutienului în această perioadă a vieții unei femei, este de a preveni căderea sânilor și apariția vergeturilor, așa că trebuie în primul rând să susțină fiabil sânii plini. 

Pentru aceasta, sutienele sunt realizate cu bretele late care nu permit strângerea pieptului și îl susțin pe tot volumul său. Sutienul de alăptare îți permite sa reglezi lungimea bretelelor în funcție de volumul sânilor.

Sutiene alăptare de calitate

Pentru a economisi bani, poți achiziționa sutiene alăptare care poate fi folosit atât în ​​timpul sarcinii, cât și după naștere, dar cu toate acestea, funcțiile sutienelor vor diferi.

În timpul sarcinii, femeile sunt sfătuite să poarte sutiene confortabile și care să susțină bine, dar în niciun caz nu ar trebui să împiedice mișcarea sau să exercite presiune asupra sânilor viitoarei mame. 

În același timp, este de remarcat faptul că un sutien de damă ar trebui să fie din bumbac natural (cel puțin, partea sa interioară), care nu irită pielea delicată și sensibilă a sânilor. 

Pe platforma online dichisite.ro poți cumpăra o varietate de lenjerie pentru femeile care alăptează și care te vor ajuta să te simți confortabil pe toată perioada alăptării. 

Datorită designului special și a materialelor de înaltă calitate ale părții interioare a produselor, vei simți confort, vei putea alăpta ușor, iar copilul la rândul său, se va putea dezvolta corect. 

Colecții de sutiene alăptare

Colecțiile de lenjerie pentru femeile care alăptează provin de la mărci de renume, precum Canpol Babies, Lupoline, Hanna Style, PrimaDonna și multe altele.

Sunt de înaltă calitate și practice și cu siguranță vei remarca confortul acestor noi produse. După cum știi, după naștere, sânii femeilor cresc cu mai multe mărimi, iar sutienele convenționale nu pot face față cu menținerea volumului.

Purtarea sutienelor speciale pentru mamele care alăptează, poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. În plus, cămășile de noapte pentru alăptare te vor ajuta să facilitezi semnificativ procesul de hrănire a bebelușului. 

Sutienele de alăptare sunt realizate în așa fel încât să ușureze sarcina de pe umeri și spate, iar cupa este astfel formată, încât o tânără mamă să poată hrăni cu ușurință în orice moment nou-născutul.

Când ar trebui să cumperi lenjerie alăptare?

Se știe că o femeie adoră să-și schimbe aspectul în funcție de starea ei de spirit și de schimbările vieții. 

Dar cele mai profunde schimbări apar la o femeie atunci când își dă seama că așteaptă un copil. În subconștient, ea caută să se protejeze pe ea și pe copil cât mai mult posibil, pentru a obține tot ce este mai bun pentru sănătatea ei și a copilului ei. 

După naștere, tinerele mame au nevoie de lenjerie de noapte pentru alăptarea bebelușului. În acest sens, poți achiziționa lenjerie specială, precum cămașa alăptare, făcută din țesături de calitate, care este complet acceptabilă pentru mame. 

Pielea este foarte sensibilă în această perioadă, astfel încât vei simți chiar și cel mai mic disconfort, dacă îmbrăcămintea de noapte nu este de calitate. 

Cămașa alăptare pentru utilitate maximă

Lenjeria incorect selectată nu numai că poate provoca neplăceri, ci chiar poate deveni un imbold pentru dezvoltarea unor boli grave, cum ar fi mastita. 

De aceea, cămașa alăptare este confortabilă și vei putea alăpta cu ușurință bebelușul pe timpul nopții. In timpul somnului, cămășile de alăptare ar trebui să ofere bebeluşului cel mai rapid acces posibil la sânul mamei, datorita bretelelor sau a nasturilor detaşabili din decolteu. 

În acest scop, cămășile de noapte pentru alăptare pot avea și o tăietură specială a părții superioare: un decolteu adânc care îți permite să hrănești bebelușul prin simpla împingere a materialului. 

Este indicat ca în garderoba ta să ai cel puțin 2-3 cămăși de alăptare, deoarece producția de lapte este deosebit de activă noaptea, iar cămașa alăptare se poate uda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *