Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce agendele personalizate sunt utile în campaniile de promovare

Campaniile publicitare includ de cele mai multe ori agende personalizate. Aceste agende sunt atât de căutate din mai multe motive și sunt obiecte publicitare de foarte mare valoare. Chiar dacă achiziţia de astfel de produse promoţionale poate costa mai mult decât dacă ai alege de exemplu pixuri sau brichete, în realitate, agendele sunt de mai mare efect și îţi explicăm în continuare de ce.

Toţi scriem de mana si ne place sa avem agende personalizate

Chiar dacă acum scrisul de mana pare a fi fost înlocuit de scrisul la calculator sau pe telefon, realitatea vine sa ne contrazică și ne dovedeşte ca oamenii încă mai scriu de mână și tuturor ne place sa primim agende personalizate. Gama de agende personalizate este vastă și modelele sunt diferite, dar toţi le folosesc cu drag odată ce le-au primit. Scrisul de mana pare sa nu poată fi înlocuit de nicio alta varianta datorită avantajelor pe care le aduce. Se pare ca toate informaţiile scrise de mana sunt mai uşor de reţinut decât cele scrise la calculator.

Agendele personalizate oferă vizibilitatea necesara într-o campanie publicitara

În momentul în care o persoana primeşte o agenda personalizata cu elementele specifice ale unei firme sau ale unui brand, fie este utilizata, fie este făcută cadou mai departe. Spre exemplu, studenţii, elevii și persoanele care trebuie sa scrie la serviciu vor folosi agenda și vor fi recunoscător pentru ca au primit-o. Vor ține minte care este firma care le-a oferit agenda și ulterior, vor cumpăra produse și servicii de la aceasta firma ori de cate ori au ocazia. Atunci când acest lucru se întâmplă, campania ta de promovare şi-a atins scopul pentru că tocmai ai un nou client, care chiar dacă nu cumpăra imediat de la tine, te tine minte și chiar te recomanda altor persoane.

Agendele personalizate se extind în afara grupului tinta

Un alt aspect la fel de important este faptul ca agendele personalizate se extind cu mult în afara grupului tinta. Aceste agende vor fi văzute de toate persoanele care se afla în jurul celui care foloseşte agenda, ceea ce aduce numeroase beneficii. Toţi vor vedea un produs de calitate, îl vor aprecia și vor vrea sa ştie de unde provine, moment în care vor ajunge la elementele tale de branding pe care el vor reține. Ulterior, în momentul în care le vor vedea și pe alte printuri sau chiar la locaţia fizică a afacerii tale îşi vor aminti de tine și vor intra sa vadă ce oferi.

Toate aceste avantaje au făcut ca agendele personalizate să fie folosite cu încredere în campanii publicitare, la târguri și expoziţii sau pe post de cadouri corporate la evenimente importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *