Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce a crescut atat de mult cererea pentru brazi artificiali?

In ultimul timp foarte multa lume a auzit sau a observat din propria experienta cat de eficienti sunt de fapt acesti brazi artficiali. Dar oare de ce? Ce ii face sa fie atat de cautati si de placuti si de ce incep sa devina atat de speciali?

Brazi naturali sau brazi artificiali?

Ei bine, un brad natural nu are atat de multe avantaje ca unul artificial. Intr-adevar acesta aduce o mireasma extrem de imbietoare si de placuta care se contopeste perfect cu celelalte mirosuri din casa ce se simt in perioada sarbatorilor, si anume aroma citricelor, a cozonacului proaspat scos din cuptor si a ciocolatei calde pe care o savurezi stand pe canapea sub patura pufoasa si calduroasa vizionand un film cu tematica de Craciun.

Totusi, daca stai la bloc si nu ai lift, atunci situatia deja se complica pentru ca un bradut natural, fie el si de un metro inaltime sau poate chiar mai mic, va fi destul de greu de transportat pe scari fara sa il deteriorezi si sa te ranesti. Acesta va lasa ace peste tot pe podea, iar cei mici se pot intepa in ele sau, daca nu esti atent, le pot chiar inghiti.

Si inca un lucru destul de trist despre barzii naturali este faptul ca se vor usca si apoi va trebui sa ii abandonezi intr-un loc. Iar faptul ca trebuie sa ii vanezi si sa ii achizitionezi chiar in ajunul Craciunului pentru ca nu pot sa stea prea mult verzi odata ce au fost taiati si scosi din mediul lor natural, acestia vor fi destul de scumpi.

Dar cu acesti brazi artificiali lucrurile sunt mult mai simple, cee ace ii face pe ei o varianta eficienta si buna atat pentru tine ca si comparator, cat si pentru mediul inconjurator.

Ce se intampla daca alegi unul dintre acesti brazi artificiali?

Ei bine, ca sa intelegi de ce a crescut atat de mult cererea pentru brazi artificiali, o sa iti spunem cateva din beneficiile sale.

In primul rand: nu va trebui sa astepti pana in ultima zi pentru a-l vana si sa eviti ca in ziua de Craciun sa fie deja uscat. Si asta este posibil cu ajutorului acestui site online numit Jubi, care iti sta la dispozitie pe tot parcursul anului si te ajuta sa te pregatesti din timp de sarbatoarea ta preferata.

Astfel vei profita de oferte pentru ca buzunarul tau sa fie fericit si pentru ca tu sa te bucuri de un timp minunat alaturi de cei dragi.

In al doilea rand, acesti brazi artificiali sunt foarte placuti la atingere, iar acele lor nu se vor desprinde de crengute. De asemenea sunt extrem de usor de montat, de transportat, dar si de depozitat, iar calitatea sa ridicata garanteaza pentru o utilizare lunga a acestor brazi artificiali, care vor arata la fel chiar si dupa mai multi ani de folosinta.

Asadar, acum ca ai aflat de ce a crescut atat de mult cererea pentru brazi artificiali, stii sigur ca este momentul sa faci o schimbare si sa iti iei si tu unul anul acesta dupa care sa asezi sub el cateva cadouri de Craciun deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *