Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cursuri engleza business vs. meditatii private. Care e alegerea cea mai buna?

cursuri engleza business

Ai ajuns sa ai jobul mult visat, insa de multe ori ti se intampla sa te simti intimidat de partenerii de business din cauza nivelului tau de engleza? Nu trebuie! Sa nu stii nu e o rusine, ci sa nu vrei sa inveti! Daca ai observat ca ai dificultati de a comunica in aceasta limba, trebuie sa iei masuri si sa inveti, astfel incat sa scapi de complexe si sa-ti oferi oportunitatea de a performa la cel mai inalt nivel.

Insa acum apare intrebarea ”Cursuri engleza sau meditatii private”? Alegerea este mai simpla decat ai putea crede si chiar previzibila: cursuri de engleza business oferite de Centrul de limba engleza Flying Colours, caci in cadrul acestora ai ocazia de a-ti exersa cat mai bine abilitatile nou deprinse.

5 motive sa alegi cursuri engleza business

Meditatiile private iti pot oferi o anumita intimitate elev – profesor, insa te vor limita si nu iti pot oferi toate beneficiile unor cursuri de engleza business, precum:

cursuri engleza business

1. Limbaj specializat – in mediul de afaceri, nu este suficient sa stii engleza. Fiecare domeniu de activitate are propriul limbaj specific. Profesorii din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile necesare domeniului tau de activitate, astfel incat sa-ti fie usor sa comunici cu partenerii de afaceri.

Indiferent ca activezi in mediul juridic, tehnic, IT, HR, industrie, finante sau medical, corpul didactic are competentele necesare de a te ajuta sa-ti imbunatatesti performantele si sa nu te mai simti jenat atunci cand trebuie sa participi la conversatii in limba engleza;

2. Profesori profesionisti si cu experienta – profesorii care activeaza in cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours au o experienta de peste 10 ani, in care au oferit cursuri de engleza generala si business. Accestia au sustinut numeroase traininguri de limba engleza pentru angajati din domeniul juridic, medical, IT, finante-banci si resurse umane.

3. Metode de predare avansate si adaptate mediului de afaceri – spre deosebire de meditatiile private, trainingurile si workshop-urile Flying Colours implica elemente interactive, distractive si interesante. Modul de lucru al echipei nu include doar predarea unor notiuni teoretice de limba engleza, ci incepe cu o evaluare initiala a cunostintelor la nivel gramatical, scris si fluenta in conversatie. Pe baza rezultatelor obtinute si nevoii obiective a companiei, vei beneficia de cursuri de engleza axate pe domeniul general sau business;

4. Deprinderea abilitatilor de comunicare – in cadrul trainingurilor, accentul este pus pe latura practica. Astfel, trainerii asigura implicarea si includerea activa a fiecarui participant in conversatii prin exercitii individuale si de grup;

5. Cursuri interactive, bazate pe role play – in functie de obiectivul stabilit, exercitiile din timpul trainingurilor se pot concentra pe ascultare, articulare a sunetelor dificile, exercitii de intonatie sau de pronuntie a cuvintelor omofone si multe alte aspecte care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite.

In cadrul programelor de cursuri engleza business, accentul este pus pe conversatie, jocuri de rol, invatarea termenilor tehnici si pe imbunatatirea pronuntiei in limba engleza. Astfel, cursurile au scopul de a ajuta clientii sa isi dezvolte vocabularul specific mediului de afaceri si ariei de activitate, sa-si reaminteasca si consolideze regulile de baza ale gramaticii limbii engleze.

Intra pe site-ul FlyingColours.ro, consulta oferta completa de cursuri engleza business si alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine tie si domeniului tau de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *