Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum stii daca un avocat este bun sau nu

Male lawyer working with contract papers and wooden gavel on tabel in courtroom. justice and law ,attorney, court judge, concept.

Avocatul tau ideal este o persoana de incredere si care face ceea ce este in interesul dumneavoastra. Dar a afla care este avocatul cel mai potrivit pentru tine poate fi dificil. Cel mai bun mod de a stii daca un avocat este bun sau nu este sa te uiti la urmatoarele considerente: comunicare, termene, promisiuni, atmosfera de birou, si practicile de facturare.

Comunicarea este o modalitate foarte buna de a spune daca un avocat este unul bun sau nu. Un avocat bun va raspunde la e-mailuri si apeluri cat mai curand posibil. Nu va trebui sa astepti saptamani sau chiar luni, pentru a auzi de la ei. Nu conteaza cat de ocupat este, el are datoria de a pastra contactul cu clientii sai si sa raspunda la intrebarile lor intr-un mod rezonabil, in timp util. In cazul in care un avocat este intotdeauna greu de gasit si nu raspunde la e-mailurile dvs., atunci probabil ca nu este cel mai bun avocat pentru tine.

Retineti, totusi, ca, prin natura activitatii lor, un avocat are sezoane aglomerate, cum ar fi un proces, care pot face dificil pentru el sa comunice imediat. Insa, daca trece mai mult de o saptamana si nu iti raspunde la mesaj, atunci cu siguranta nu este un avocat profesionist. Un avocat bun va fi capabil de a organiza toate termenele clientilor lor astfel incat sa le poata onora pe toate. Din nou, acest lucru se datoreaza faptului ca un avocat bun are interesul clientilor sai in minte si face tot posibilul pentru a castiga cazurile de care se ocupa, in timp ce isi tine toti clientii la curent cu desfasurarea cazului. Intra pe romanialibera.ro si afla mai multe despre cum poti gasi un avocat bun in mediul online.

Promisiunile sunt, de asemenea, un steag rosu atunci cand vine vorba de descifrarea daca un avocat este bun sau rau. Un avocat bun nu va face clientilor lor o promisiune. Exista prea multi factori in joc pentru un avocat pentru a putea promite un rezultat specific. Un avocat bun ar putea sa va spun ceea ce crede ca va fi rezultatul final al cazului dumneavoastra, sau poate chiar spune ca exista o buna sansa de a fi de succes, dar el nu va face o promisiune, deoarece exista o multime de marja de apreciere in drept (de exemplu, interpretarea judecatorului a legilor, modul in care va reactiona juriul la probele care le sunt prezentate), prin urmare, nimic nu este garantat 100%.

In cazul in care un avocat este unul foarte bun, atmosfera de birou se va reflecta acest lucru. Acest lucru inseamna ca biroul avocatului ar trebui sa fie organizat si curat. Personalul ar trebui sa fie primitor si prietenos. Cel mai bun mod de a spune cum un avocat trateaza alte persoane este de a vedea modul in care acesta interactioneaza cu personalul sau. Un avocat ar trebui sa fie respectuos si placut cu personalul sau. In cele din urma, o modalitate buna de a spune daca un avocat este bun sau nu este prin a te uita la practicile de facturare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *