Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum se poartă şi cu ce se asortează haina de blană şi paltonul de blană?

Haina de blană nu se va demoda niciodată, ci va rămâne o piesă extrem de elegantă, confortabilă şi călduroasă an după an, în sezonul rece. Haina de blană este o investiţie pe termen lung, pe o perioadă de cel puţin 10 ani, cu condiţia să fie bine întreţinută. În plus, haina de blană se poate asorta în fel şi chip, atât ţinutelor casual, chic sau extravagante, dar poate fi purtată şi la evenimente speciale sau la birou, fiind foarte versatilă.

Haina de blană naturală – cum se poartă în funcţie de stilul vestimentar adoptat?

Haina de blană naturală poate transforma o ţinută simplă în una la modă şi poate deveni un accesoriu statement al oricărei femei care pune preţ pe felul în care arată, se îmbracă şi se prezintă în faţa lumii. Haina de blană este, aşadar, o piesă extrem de versatilă, care se pretează oricărui context cotidian şi poate fi purtată în ţinutele:

·  Casual şi ultracasual

Haina de blană se poate purta alături de vestimentaţia casual şi relaxată, spre exemplu cu o pereche de blugi skinny şi pantofi de inspiraţie masculină sau cu o pereche de pantaloni de piele şi adidaşi tip gheată.

Citește și: CE BLĂNURI SE POARTĂ ÎN 2020?

·  Chic urban

Haina de blană se poate combina şi cu o pereche de cizme peste genunchi şi pantaloni strânşi pe corp sau cu o pereche de jeanşi evazaţi, în stilul anilor ‘70.

·  Extravagant

Haina de blană este oricum un articol vestimentar extravagant, un ingredient perfect a aduce la viaţă orice ţinută de streetstyle. Combinată cu o geantă office, blugi skinny, botine cu toc înalt şi o eşarfă supradimensionată, haina de blană va fi cu siguranță un statement!

·  Glam

Domnişoarele care adoptă stilul glam rock pot purta haina de blană cu un plic supradimensionat, leggings din piele şi un top sexy sau cu o pereche de jeanşi rupţi, botine şi tricou.

Cum se poartă un palton de blană în mod corect?

O altă piesă vestimentară la modă este un palton de blană care devine alegerea preferată a multor femei ce doresc să creeze o ţinută chic de iarnă. Paltonul de blană este versatil şi se va potrivi oricărei siluete.

Paltonul de blană elegant poate completa cu succes întreaga ţinută şi poate aduce un plus de stil femeilor care trebuie, spre exemplu, să participe la o întâlnire de afaceri importantă sau la o petrecere mai extravagantă.

Paltoanele de blană elegante pot avea diverse croieli, însă modelele cu croi drept şi evazat sunt cele mai populare, fiind disponibile în mai multe nuanţe, potrivite tuturor gusturilor.

Pentru un look cuminte şi sexy în acelaşi timp, care atrage şi intrigă, femeile pot asorta paltonul de blană cu o pereche de cizme lungi peste genunchi, care emană senzualitate.

Pe de altă parte, pentru o ţinută office care denotă profesionalism şi rafinament, paltonul de blană poate fi asortat cu o pereche de pantaloni în carouri şi o cămaşă de inspiraţie masculină, o pereche de botine sau de pantofi cu toc înalt şi o geantă office.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *