Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum sa iesi rapid dintr-un impas financiar

Daca esti intr-un impas financiar si vrei sa rezolvi problema rapid, o agentie de amanet e ceea ce ai nevoie.

Amanet Cashbook iti ofera posibilitatea amanetarii de electronice (telefoane, tablete, laptopuri, unitati PC, sisteme audio, camere foto, ceasuri, ceasuri inteligente etc.) pentru a obtine banii de care ai nevoie. Procedura de amanet electronice te avantajeaza din moment ce poti beneficia intr-un timp foarte scurt de bani cash. Nu este nimic mai simplu: aduci produsul spre amanetare, expertii il evalueaza si iti propun suma de bani. Daca esti de acord, semnezi contractul si treaba e gata facuta.

Avantajele amanetarii de eletronice:

  • Un comision mic;
  • Discretie maxima;
  • Bani lichizi rapid si sigur.

Peste 10 locatii de amanaet Cashbook sunt deschise acum in toata tara pentru comoditatea ta. Totodata poti beneficia de serviciul de amanet online la domiciliu.

Poti amaneta si de acasa?

Raspnsul este, evident, da! Apeleaza agentia de amanet pentru procedura de amanetare, trimite online poze cu bunul tau pentru a fi evaluat de experti si in cel mai scurt timp la usa ta va veni un reprezentant al agentiei de amanet sa iti inmaneze banii. Rapiditatea si siguranta sunt punctele forte al acestei proceduri ca tu sa poti primi banii in cel mai scurt timp.

Serviciul este valabil in Bucuresti, iar obiectele amanetate pot fi: telefoane, laptopuri, tablete, televizoare, ceasuri si altele.

Casele de amanet lucreaza in primul rand pentru a-ti oferi  banii de care ai nevoie intr-un timp scurt. Nu va trebui sa astepti ca o cerere de imprumut sa fie aprobata sau sa apara bani in contul tau bancar.

Atunci cand vrei sa amanetezi electronice sau alte obiecte valoroase, nu vei fi pus in situatia sa astepti prea mult. In schimb, vei obtine o suma de bani in maxim 30 de minute.

Cand rambursezi imprumutul plus comisionul calculat, agentul de amanet iti va restitui bunul in aceleasi conditii in care l-ai lasat initial. Daca nu vei putea rambursa imprumutul, agentia de amanet isi rezerva dreptul de a pastra bunul.

Spre deosebire de creditorii traditionali cum sunt bancile, agentiile de amanet nu se intereseaza de istoricul tau de credit sau de alte datorii existente. Acest lucru inseamna ca nu vor verifica creditul si nu vor pune intrebari despre motivul pentru care ai nevoie de bani inainte de a-ti acorda imprumutul. Agentiile de amanet reprezinta o modalitate comoda, rapida si sigura prin care oamenii ofera bunurile lor personale in schimbul unor sume de bani drept imprumuturi pe termen scurt, cu posibilitate de prelungire. Alege sa iesi din impas si apeleaza la o casa de amanet Cashbook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *