Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum poți scăpa de țânțari, mai ales atunci când vara și-a intrat în drepturi

Problema țânțarilor nu este deloc nouă, aceștia fiind insectele care ne provoacă cea mai mare neplăcere din primul moment în care vara își intră în drepturi. Tocmai din acest motiv, au fost identificate diverse modalități prin care țânțarii pot evita contactul cu oamenii, care însă sunt funcționale doar în anumite condiții. Statistic vorbind, s-a stabilit faptul că cea mai bună metodă de a evita țânțarii este să ai un plan arhitectural bine pus la punct, în conformitate cu cerințele și necesitățile tale. De asemenea, stă în responsabilitatea autorităților de a utiliza soluții pretabile pentru prevenirea răspândirii țânțarilor care, însă, mai ales în ultimii ani, nu au avut prea multe rezultate pozitive. Chiar și așa, există anumite metode pe care le poți utiliza pentru a scăpa de țânțari, mai ales atunci când temperaturile din termometre sunt unele ridicate. Rămâi alături de noi și descoperă-le, rând pe rând, în următoarele rânduri!

  1. Utilizează aparate de aer condiționat

În ciuda faptului că nu reprezintă o metodă foarte eficientă pentru evitarea țânțarilor, aparatele de aer condiționat ne ajută să păstrăm o temperatură optimă în casă și, în același timp, să ținem, pe cât posibil, țânțarii deoparte. Această metodă este special concepută pentru problemele țânțarilor în interiorul casei, mai ales atunci când prietenii sau familia a venit în vizită și vreți să aveți o seară de vară petrecută în interior. În doar câteva momente, aceste insecte vor dispărea, iar tu vei putea să te bucuri de momentele petrecute alături de cei dragi, fără să simți neplăceri cauzate de aceștia.

  • Apelează la plase anti-țânțari

De departe cea mai utilă și practică metodă de a ține țânțarii deoparte, aceste plase au rolul de a evita pătrunderea acestora în locuință. Ele se instalează atât la geamuri, cât și la uși, în funcție de dorințele tale. Cu ajutorul lor, vei putea să te bucuri de seri de vară chiar dacă ai ușa sau geamul deschis, întrucât aceștia nu vor putea să intre în interiorul casei tale. Unele dintre cele mai bune accesorii plasa tantari sunt puse la dispoziție de cei de la bestAL, toate elementele având prețuri extrem de accesibile. Cu toate acestea, este extrem de important de menționat faptul că cei de la bestal.ro nu produc rulouri exterioare, uși de garaj, plase anti-insecte sau uși industriale, ci oferă componentele necesare pentru realizarea acestora de către producători.

  • Folosește panouri electrice

În cazul în care preferi să petreci serile de vară pe terasă, alături de persoanele dragi ție, panourile electrice reprezintă metoda ideală pentru a scăpa de țânțari. Acestea prind insectele, astfel încât să prevină continuarea zborului acestora. În plus, sunt gândite având în spate o tehnologie specifică, precum și o lumină puternică, special concepută pentru a-i atrage. Ori de câte ori le vei folosi, panourile electrice te vor putea ajuta să scapi de țânțari indiferent de locul în care te regăsești. Mai mult, aceasta reprezintă metoda ideală pentru a te putea bucura de verile călduroase afară, în special atunci când a venit seară.

Scapă de insectele nedorite atât în interiorul casei, cât și în exterior, optând pentru metodele corespunzătoare, mai ales pe parcursul verii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *