Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum alegi o drujba potrivita?

Atunci cand esti in cautarea unei drujbe potrivite, trebuie sa tii cont de cateva lucruri pentru a fi sigur de faptul ca iei cea mai buna decizie. Este asdar important sa te uiti la cateva lucruri despre aceasta drujba de vanzare pe care doresti sa o achizitionezi. Exista mai multe tipuri de drujbe pe care le poti avea in vedere.

La ce trebuie sa te uiti la o drujba de vanzare?

Trebuie sa tii cont de cateva lucruri atunci cand iti alegi o drujba de vanzare potrivita. Primul lucru de care trebuie sa te interesezi este tipul de drujba pe care il vei achizitiona. Drujba cu motor pe benzina este ideala pentru ca poate combina cu usurinta puterea cu mobilitatea, aceasta fiind disponibila intr-o gama variata de modele dintre care sa alegi. Aceasta porneste cu sfoara, ea functionand cu amestec de benzina si ulei. Acest amestec poate fi realziat de utilizator sau se mai poate folosi in acest caz si carburant premix din comert.

Drujba cu motor pe benzina este o alegere perfecta pentru orice tip de activitate, ea fiind solutia ideala pentru taierea sau doborarea arborilor mari. De asemenea, ea mai este foarte utila si in activitatile domestice precum taierea lemnelor de foc.

Drujba electrica cu fir este o alta alegere de avut in vedere. Aceasta drujba de vanzare are costuri mai mici de operare. Aceasta nu include consumabilele precum uleiul, bateriile sau filtrele, de aceea poate fi folosita cu o foarte mare usurinta. Singura limitare a acestei drujbe este puterea, precum si distanta pana la priza de curent. Trebuie totusi sa ai o atentie sporita atunci cand utilizezi o astfel de drujba pentru ca exista mereu riscul sectionarii cablului de curent daca acesta este prezent in zona de lucru.

Drujba electrica cu baterii este si ea o solutie pe care o poti avea in vedere, aceasta oferind o mobilitate maxima. In functie de durata activitatii, e posibil sa ai nevoie de mai multe acumulatoare. Cu toate acestea insa, drujba isi face treaba foarte bine si va rezista in timp sarcinilor.

Un alt lucru la care sa te uiti atunci cand achizitionezi o astfel de drujba este pasul ei si anume distanta medie dintre niturile lantului. De asemenea te mai intereseaza si grosimea penei, precum si lungimea lantului drujbei. Mai poti avea in vedere si lungimea lamei. O drujba cu o lama lunga poate taia si lemne de diametre mari doar dintr-o singura trecere. De exemplu, cu o lama a drujbei de 50 cm poti realiza majoritatea activitatilor tale gospodaresti. Poti realzia activitatile de toaletare, dar si de doborare. In acelasi timp, mai poti realiza si taierea lemnelor pentru foc.

Potrivit stiri de cluj, o alta caracteristica a drujbei pe care o poti avea in vedere este ca aceasta sa nu vibreze pentru ca in acest fel, reduci oboseala, iar actrivitatea este una mult mai confortabila. Tine cont ca drujba pe care o alegi sa aiba si o lubrifiere automata, dar si o frana lant automata la miscari bruste sau chiar in cazul impactului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *