Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

„Cu fraţii Kratt în sălbăticie” –Episoade noi din 14 septembrie la MINIMAX

Super serialul de pe Minimax, ”Cu frații Kratt in salbaticie” vine cu noi episoade, in fiecare zi, de la ora 18:00.
Asadar, hai cu mic, cu mare sa vizionam aventurile celor doi exploratori in salbaticie, unde intalnesc o multime de animale si ne explica, intr-un mod usor de inteles, despre mediul de viata al fiecaruia in parte.
Un serial educativ pentru copii, din care invata sa aiba grija de animale, invata sa le protejeze si descopera, in fiecare episod, o multime de lucuri interesante. Toate sunt prezentate în povești incitante cu aventuri, mister, salvări din situații dificile și în stilul comic.

Urmăriți aventurile lui Chris și Martin Kratt, doar la MINIMX! Fiecare aventură explorează viața unui animal și prezintă momente nemaivăzute din viața animalelor sălbatice.

Cei doi exploratori sunt ajutaţi de către Aviva Corcovado, inginer specialist în biotronică, unul care inventează costume automatizate care imită animalele, destinate să imite abilităţile animalelor şi să ajute în lupta cu eroii negativi. Koki este mecanicul şi specialistul în calculatoare care conduce nava „Tortuga”, nava zburătoare în formă de broască ţestoasă, pe care Jimmy Z o pilotează. Acesta manevrează şi aparatul de teleportare care trimite fraţilor Kratt discurile Creature Power şi care o ajută pe Aviva să îşi pună invenţiile la încercare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *