Cluj News

Stiri online din Cluj

Credit fulger aprobat online pentru majorat

În prezent, majoratele au ajuns să fie adevărate petreceri, ce necesită o pregătire minuţioasă, invitaţi pe seamă, vestimentaţie de gală şi nu numai. Majoratele din prezent nu se mai compară deloc cu ceea ce trăiam în anii 2000-2005 la majorate.

Cu siguranţă că majoratul reprezintă cea mai importantă etapă din viaţa unui copil, unui copil ce ajunge major, ajunge adult şi poate da piept cu viaţa în adevăratul sens al cuvântului. Fiecare părinte îşi doreşte să organizeze o petrecere de zile mari pentru copilul său care a ajuns la vârsta maturităţii, însă pentru asta ai nevoie de sume destul de mari de bani, vorbind aici de cheltuieli pentru băutură, mâncare, vestimentaţie, şi poate chiar DJ sau eventuale formaţii de muzică, ce pot întreţine atmosfera.

Dar ce faci atunci când majoratul apare odată cu instabilitatea ta financiară? Pentru a putea organiza un majorat aşa cum se cuvine în zilele noastre, e nevoie de câteva mii bune de lei investiţi. Ai putea apela la rude, prieteni de familie care să îţi sară în ajutor cu o anumită sumă de bani. Există posibilitatea ca aceştia să nu te poată ajuta, mai ales că trecem printr-o perioadă foarte grea, din cauza pandemiei de coronavirus ce a pus stăpânire pe întreaga lume de mai bine de un an, aproximativ un an jumătate.

Dacă nici cei mai sus menţionaţi nu te pot ajuta, îţi recomandăm să nu îţi faci griji, deoarece ai putea apela la un împrumut rapid cu dobândă 0, pentru majorat. Da, ai auzit bine! Există împrumuturi rapide cu 0 dobândă.

Aceste împrumuturi sunt oferite de aşa-numitele Instituţii Financiare Nebancare (IFN). Este recomandat să apelaţi la un astfel de împrumut pe o perioadă scurtă sau medie de timp, pentru a nu exista probleme din punct de vedere al ratelor, dobânzii, etc. Probabil că acum vă întrebaţi care sunt condiţiile pentru a putea obţine un astfel de împrumut.

Principala condiţie face referire la faptul că trebuie să obţineţi un venit minim lunar stabil în valoare de cel puţin 300 lei. Odată ce aţi îndeplinit această condiţie, nu o să vă fie atât de greu să obţineţi un împrumut rapid cu 0 dobândă.

Figuraţi în Biroul de Credit ca rău platnic? Nicio problemă. Aceste împrumuturi pot fi acordate şi persoanelor ce figurează în Biroul de Credit cu un istoric negativ. Odată ce aţi îndeplinit prima condiţie, nu vă mai rămân decât două lucruri de făcut.

În primul rând trebuie să accesaţi oferta tuturor IFN-urilor ce pot acorda împrumuturi cu 0 dobândă. În ţara noastră există nu mai puţin de 12 instituţii financiare nebancare ce pot acorda împrumuturi nebancare. Însă, doar o mică parte din acestea oferă împrumuturi fără dobândă.

Odată ce aţi găsit acele IFN-uri ce vă oferă împrumuturi cu dobândă 0, trebuie să verificaţi suma maximă pe care o puteţi obţine de la aceştia, dar să şi verificaţi perioada maximă de rambursare a împrumutului dumneavoastră. Trebuie să reţineţi faptul că majoritatea IFN-urilor ce oferă împrumuturi fără dobândă au o perioadă de rambursare de maximum 30 de zile.

Odată ce v-aţi găsit IFN-ul la care să aplicaţi pentru un credit nebancar cu 0 dobândă, vă mai rămâne de făcut un singur lucru. În primul rând trebuie să accesaţi pagina web a respectivului IFN, iar ulterior să completaţi o aplicaţie online.

Spre deosebire de creditele obţinute prin băncile comerciale, ce vă solicită o multitudine de documente, în cazul împrumuturilor prin IFN, situaţia este total simplificată. Aşadar, accesaţi pagina web a respectivului IFN, după care va trebuie să completaţi o aplicaţie online cu datele dumneavoastră personale. Pasul următor al aplicaţiei presupune încarcarea unei fotografii cu actul dumneavoastră de identitate, pentru ca respectiva agenţi1e nebancară să poată facă verificările necesare pentru a putea observa faptul că deţineţi un venit minim lunar stabil, într-o valoare de cel puţin 300 de lei.

De obicei, totul se rezumă la cel mult o zi, conform consultanților creditdoctor.ro . Aşadar, în ziua în care ai completat aplicaţia, vei primi şi răspunsul. Răspunsul poate veni pe două căi: în primul rând vei fi contactat telefonic de către un reprezentant al respectivului IFN, pentru a te anunţa de faptul că ai reuşit să obţii un credit fulger nebancar cu 0% dobândă. În al doilea rând, vei putea fi contactat şi pe mail, unde respectivul IFN îţi va aduce la cunoştinţă faptul că ai reuşit să accesezi un împrumut nebancar fără dobândă.

După aceea, îţi mai rămân 3 variante pentru ca tu să intri în posesia banilor. Poţi alege ca banii să îţi fie viraţi într-un cont bancar activ, indicat de către tine respectivei instituţii financiare nebancare.

În al doilea rând, există şi posibilitatea ca un consultant din partea IFN-ului la care ai aplicat să îţi aducă personal împrumutul, într-un plic.

În cel de-al treilea rând, ai şi varianta ca banii să îţi fie livraţi cu ajutorul unui curier rapid, însă în acest caz, totul poate dura până la 48 de ore.

Aşadar, varianta cea mai indicată ar fi ca împrumutul să îţi fie virat în contul bancar pe care tu l-ai indicat respectivei agenţii.

Cu siguranţă că după ce ai accesat un astfel de împrumut nebcancar cu 0 dobândă te vei simţi mult mai bine, deoarece îi vei putea organiza majorului tău un majorat aşa cum merită.

Ce înseamnă mai exact un împrumut nebancar fără dobândă cu perioadă de rambursare de maximum 30 de zile? În cazul în care tu vei reuşi rambursezi suma împrumutată în cel mult 30 de zile de la momentul accesării împrumutului, nu vei plăti absolut niciun ban în plus. De exemplu, dacă tu ai împrumutat 3000 de lei, vei înapoia aceeaşi sumă dacă o vei face în maximum 30 de zile.

Însă, dacă nu reuşeşti să rambursezi banii în maximum 30 de zile, vei fi taxat cu un procentaj zilnic din suma total împrumutată. Majoritatea IFN-urilor aplică o dobândă de 1-1.5% pe zi din momentul în care tu ai depăşit perioada de rambursare. Aşadar, noi îţi recomandăm să înapoiezi suma împrumutată în cele 30 de zile stabilite de comun acord cu un consultant al IFN-ului, pentru a nu exista penalităţi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *