Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Costum medical complet pentru bărbați – marcă românească

Doctor în Uniformă oferă o gamă largă de echipamente medicale care vine în întâmpinarea nevoilor cadrelor medicale. Uniformele medicale sunt construite cu atenție și grijă pentru a fi aprope de dorințele celor care le poartă.

Un costum medical pentru bărbați este construit din materiale de calitate, astfel încât să corespundă cerințelor zonei medicale. Pentru a achiziționa un costum medical Dr În Uniformă, puteți accesa magazinul online. Mai nou în magazinul online puteți găsi și pantaloni model ambulanță, unisex, cu benzi reflectorizante, elastic și două buzunare laterale. Iată câteva informații ce țin de modul de construcție și de variantele de costume care pot fi achiziționate:

Costumul medical cu decolteu în V

Varianta costumului medical cu anchior este una dintre cele mai populare și cerute de pe piață. Orice bărbat poate purta acest tip de costum. El este simplu de îmbrăcat și lejer. Bluza este până la talie și are un aspect plăcut. Halatul tip anchior sau „în V” este accesorizat cu buzunare care servesc drept depozitare pentru obiectele necesare sferei în care se lucrează. Un asemenea costum medical este apreciat de către oricine.

Costumul medical de bărbați tip tunică

Costumul medical tip tunică este atractiv vizual. El este comod și ușor de purtat și poate să fie ales pentru cadrele medicale masculine. Așadar, are o construcție cu un guler special care iese în evidență prin model. Detaliile de pe suprafața halatului pun și mai mult în valoare structura costumului.

Costumul medical cu imprimeuri

Pe lângă variantele clasice uni, se pot cumpăra și costume medicale cu imprimeuri diverse. Ele pot să fie vesele și jucăușe. Pot de exemplu să aibă avantajul de a fi pe placul celor mici, în secțiile de pediatrie. Costumele cu imprimeu dăruiesc o stare de bine și de bucurie. Ele sunt perfecte pentru locurile sau momentele în care pacienții pot să se deschidă mai ușor spre o bună comunicare doctor- pacient.

Bonetele ca parte integrantă a costumului medical

Bonetele fac parte din costumul masculin medical. Ele sunt purtate atât în zona de chirurgie, cât și în zona în care se fac simple consultații. Așadar, pot să fie cumpărate conform modelului costumului sau în culori contrastante. În funcție de dorințe, ele pot să fie cumpărate de asemenea cu imprimeu. Mărimea lor este universală în oferta Dr în Uniformă, având posibilitatea de a fi ajustate cu ajutorul unui elastic sau a șnurului din dotare.

Importanța modului în care a fost confecționat un costum medical

Este importantă construcția oricărui costum medical masculin. Uniforma trebuie să fie de calitate, cu material durabil și rezistent. Tot în magazinul online puteți găsi de asemenea jachetă medicală ambulanță bleumarin, cu glugă și două buzunare aplicate, model unisex, închidere cu fermoar, cu mânecă lungă, guler tip tunică.

Oferta completă de pe Drinuniforma.ro poate să fie accesată permanent în magazinul online. Astfel se vor putea vedea toate detaliile importante ce țin de construcție. Modelele echipamentelor medicale sunt atractive și pot asigura o imagine impecabilă în fața pacienților. Ele sunt construite astfel încât să fie pusă pe primul loc comoditatea. Costumele medicale pentru bărbați pot să fie purtate mult timp, având rezistentă crescută și o croială apreciată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *