Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Corturi pentru evenimente speciale

Evenimentele din viata noastra reprezinta acele momente de neuitat, chiar daca este vorba despre afaceri sau un eveniment special din familie, cum ar fi o zi de nastere sau o nunta. Indiferent daca este vrene insorita sau ploaie, anumite corturi pentru evenimente vor fi la timpul si momentul motrivit. Am pregatit cateva modele de corturi pentru evenimente care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita pentru evenimentul tau:

  • Corturi pentru evenimente de mari dimensiuni

Chiar daca te gandesti sa organizezi un festival sau o serie de targuri de evenimente, ai nevoie de corturi de mici si mari dimensiuni. Iti poti expune marca, te poti promova si devii mult mai cunoscut in mediul in care iti doresti sa evoluezi.  Evenimentele mari, pe langa concerte si festivaluri, sunt nuntile. Alege un cort de tip oval sau octogonal care va acapara privirile invitatiilor prin dimensiuni si design interior.

  • Corturi pentru sarbatori ale companiei, petreceri de team-building, conferinte sau intalniri de afaceri

Doriti sa sarbatoriti aniversarea companiei dumneavoastra in modul cel mai corect si cu multi invitati? Organizati un simpozion sau o serie de conferinte? Nimic mai important, mai ales in timpul sesiunilor lungi, ca ascultatorii sa se concentreze asupra continutului intr-un cadru bine organizat.

  • Corturi de receptie

Ai visat intotdeauna la o receptie in care verdeata si soarele fac parte integranta din decor? Indiferent de marimea evenimentului dumneavoastra, exista structurile si echipamentele esentiale care se potrivesc nevoilor dumneavoastra. Exista firme de unde va puteti procura si de unde puteti avea la dispozitie toate echipamentele necesare pentru a va organiza receptia.

Cu EventStuff, aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru toate tipurile de evenimente, cum ar fi serbari de familie, nunti si evenimente corporative sau promotionale, cum ar fi: o vanzare de marca, precum si un festival major sau un eveniment sportiv. Gama de accesorii si corturi pentru evenimente de tot felul va completa totul. Sugestiile companiilor de acest tip va vor permite sa alegeti dimensiunea ideala a cortului, totul in conformitate cu aspectul interior planificat pentru evenimentul dumneavoastra.

Este important sa faci alegerea potrivita in functie de evenimentul si preferintele tale. Cu inchirierea unui cort de la EventsStuff nu vei regreta, iar evenimentul tau va fi cu impact. In functie de proiectul dumneavoastra de viitor, dorintele si bugetul dumneavoastra, echipa va poate oferi echipamentul potrivit, de la inchirierea unui cort pliant pentru un eveniment mic sau mijlociu, pana la inchirierea de structuri mari pentru evenimentele dumneavoastra de mare amploare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *