Cluj News

Stiri online din Cluj

Constructii industriale – Supermarketuri si depozite

Constructia de supermarketuri care utilizeaza structuri metalice, este principalul secret al flexibilitatii si eficientei. Pe langa aspectul lor atractiv si modern, cladirile din otel au caracteristici excelente de izolare termica. Printre alte avantaje, gama de constructii industriale evidentiaza:

  • rezistenta si durabilitatea structurilor;
  • capacitatea de a proiecta podele de tranzactionare fara coloane centrale;
  • termeni scurti de proiectare, fabricatie si constructie;
  • gama larga de pereti (panouri sandwich, casete, elemente decorative etc.);
  • constructia de magazine include grupuri de intrare din sticla, vitrine, porti industriale, usi de urgenta etc .;
  • accesibilitate.

Constructii industriale – Supermarketuri: ce este important sa iei in considerare?

Fluxul constant de clienti este conditia principala pentru succesul spatiilor moderne de vanzare. Compania Staif Construct implicata in implementarea unor astfel de proiecte, alege cu atentie un loc pentru dezvoltare. Tehnologia implementata de compania de constructii industriale este pregatita pentru constructia cladirilor din otel cu facilitati de vanzare si indeplineste toate cerintele clientilor. 

Construieste totul – de la depozite in toate dimensiunile pentru vanzarea de materiale de constructie, pana la magazine reprezentative si saloane expozitionale. In cele mai multe cazuri, acestea sunt proiecte la un nivel cu o gama foarte larga de obiective, de la magazinele de imbracaminte cu amanuntul la magazinele de mobila si proiecte mari, cum ar fi construirea de supermarketuri sau showroom-uri.

De ce clientii prefera Staif Construct?

Staif Construct are ocazia sa combine cerintele de calitate, termenele si preturile. Asculta cu atentie nevoile clientilor in timpul procesului standardizat pentru implementarea constructiilor industriale din structuri metalice, adica de la prima intalnire pana la transferul final al cladirii finalizate. Dar cooperarea nu se limiteaza la transferul cladirii. Toate proiectele sunt stocate permanent in baza de date. Astfel, pot raspunde rapid atunci cand clientul doreste ulterior, de exemplu, sa izoleze cladirea sau sa ataseze un nou modul. 

Constructii de cladiri industriale

Plasarea liniilor tehnologice, crearea conditiilor pentru functionarea eficienta a acestora, asigurarea securitatii si comoditatii lucratorilor sunt principalele sarcini care trebuie abordate in timpul proiectarii si constructiei de ateliere si cladiri pentru diverse industrii.

Constructia instalatiilor industriale este reglementata de cerinte mai stricte. Constructia cladirilor si structurilor industriale incepe cu primirea unui permis corespunzator. Respectarea standardelor de securitate la incendiu este una dintre principalele cerinte pentru instalatie. Proiectarea si constructia cladirilor industriale este imposibila fara respectarea standardelor de mediu.

Instalatiile industriale si instalatiile de productie sunt componente foarte importante printre implementarile companiei de constructii metalice Staif Construct. Lucratorii companiei au o vasta experienta in constructii industriale pentru diverse industrii. 

Nivelul ridicat de flexibilitate a tehnologiei, le permite sa satisfaca cele mai complexe cerinte, de exemplu, utilizarea diferitelor tipuri de tehnologii: macarale cu poduri, porti glisante mari, mezanine etc.). Deja in stadiul crearii proiectului, se iau in considerare toate directiile posibile de schimbare, oferind posibilitatea investitorilor sa extinda cu usurinta designul in viitor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *