Cluj News

Stiri online din Cluj

Comedy club Bucuresti – comedia e o arta

Va place sa radeti? Va plac glumele, umorul, comediile? Bineinteles ca raspunsul este da! Poate ca va uitati la filme si emisiuni amuzante la televizor In fiecare zi. Poate ca va place sa spuneti si sa ascultati glume. Sau poate ca va place sa cititi carti amuzante – fiecare isi alege modalitatea sa preferata de relaxare.

Cu siguranta ca ati auzit expresia: „Rasul este cel mai bun medicament”. Este adevarat. Rasul ii face pe cei bolnavi sa se simta mai bine; rasul ajuta o persoana sa supravietuiasca in cele mai dificile momente din viata sa. Fara ras, viata ar fi prea serioasa si cu totii am fi nefericiti.

In spatele glumelor si a show-urilor de amuzament sta o echipa intreaga care lucreaza de zor. Daca e sa vorbim despre stand up comedy Bucuresti ca despre un club de arta, atunci ei intr-adevar fac o arta de performanta. Un comediant al clubului de comedie stand up Bucuresti va prezinta un personaj, o versiune scenica a cuiva. Oricat de veridic ar pretinde ca este, in cele din urma, este un artist performant, care joaca un rolla fel cum o face un actor sau un poet. Si in timp ce un comediant bun va parea firesc, increzator, se stie ca este munceste mult si se antreeneaza ca sa fie asa cum este – intradevar bun pe scena.

 Cu totii stim ca exista o diferenta mare intre cei care pot si cei care nu pot a faca o gluma buna la care toti cei prezenti sa rada cu pofta. Nu e greu sa iti dai seama ca este vorba despre ceva mai mult decat o repetare a  anecdotelor amuzante. Ca sa fii un membru de valoare in comedy club Bucuresti trebuie sa ai talentul in sange. Sa poti sa intri in pielea personajului pe care il joci, sa poti glumi liber fara ca sa te pufneasca rasul la propriile glume, trebuie sa ai o tinuta scenica, etc.

Un scenariu bine pus la punct este ca o scriere care curge lin si cuvintele nu se poticnesc la fiecare rand. Arta buna te scufunda pana in punctul in care nu te gandesti deloc la ea ca la o arta, ci doar primesti doza de placere si relaxare.

Un artist comediant este o persoana care creeaza o invitatie de a privi lumea diferit. Un artist bun este cineva care reuseste sa te indeparteze de propria experienta, pentru a vedea viata din perspectiva lor. Arta preia materialul vietii, fie prin teme inalte de dragoste si moarte sau prin observatii zilnice, si va ajuta sa simplificati anumite probleme si sa le priviti din alt unghi. Comedia este invitatia spre o viata mai plina de umor, fara griji si probleme. Ea ne ajuta sa ne bucuam mai mult de viata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *