Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cei mai buni cofetari suedezi și bucătari carismatici, în mai, la TV Paprika

„Campionatul deserturilor: Suedia”, al patrulea și al cincilea sezon, dar și „Bucuria de a găti” sunt premierele delicioase ale lunii mai de la TV Paprika.

Formatul britanic cu milioane de fani în lumea întreagă „Campionatul deserturilor” („The Great British Bake Off”) își continuă turneul în jurul lumii. După Noua Zeelandă, Australia, Statele Unite și Brazilia – pentru a numi doar câteva –, de această dată aflăm cine sunt cei mai creativi cofetari amatori din Suedia. Episoadele din „Campionatul deserturilor: Suedia” sunt difuzate începând cu 9 mai, de luni până vineri, de la ora 22:00.

Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce au încercat bunătățile pregătite de concurenți, juriul alege cel mai bun cofetar amator al săptămânii, dar și concurentul care, din păcate, trebuie să plece acasă.

Cealaltă premieră a lunii este „Bucuria de a găti”, prezentată de îndrăgitul Ainsley Harriott. Acesta servește bucate favorite, care nu se demodează niciodată, unor invitați celebri – artiști, muzicieni și bucătari – care vin să-l viziteze acolo unde se petrece magia: în bucătăria lui. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro care au fost pe nedrept uitate la mâncăruri clasice pentru suflet, de la idei pentru cină la fursecuri sărate și bucate preferate de gurmanzi din lumea întreagă. Show-ul are premiera pe 28 mai, începând cu ora 17:00.

Pe lângă cele două premiere, de luni până vineri, de la 20:45, pe tot parcursul lunii avem parte de noi minunății, datorită emisiunilor prezentate de doamne britanice cunoscute pe tot mapamondul.

„Nigella zi de zi” este o serie în șase părți în care aflăm secrete din bucătăria faimoasei Nigella. Ea vorbește și despre anumite rețete de care e atașată în mod special, cum ar fi bhurta cu crochete de pește, prăjitura de răsfăț cu ciocolată și unt de arahide, macaroane superbe cu crab și brânză și tocana de pește super-ușoară care inspiră căldură.

Urmează „Reţetele preferate ale lui Mary Berry”, în care marea doamnă a bucătăriei britanice alege câteva dintre rețetele ei preferate și le împărtășește cu spectatorii, care sunt încurajați să pregătească și ei bucatele magice și minunate. Ceea ce le va fi și mai ușor odată ce începe următoarea emisiune, „Rețete simple cu Mary Berry”. Chiar dacă unele mâncăruri par complicate, Berry explică secretele care le simplifică, astfel încât cina în familie, petrecerea cu prietenii și multe alte ocazii devin mai ușor de planificat și dus la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *