Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cei mai buni brazi artificiali ieftini

Daca deja mai gasiti ace de pin prin casa, dupa ce le-ati adunat si aspirat in fiecare zi, pe toata perioada sarbatorilor, este momentul sa va ganditi sa cumparati cel mai bun brad artificial.

Aceasta investitie este cu siguranta o optiune foarte interesanta, care are multe alte avantaje. Platiti pentru aceasta achizitie doar o singura data, dar il puteti refolosi timp indelungat (pana la 5-7 ani, depinde de calitate). Nu trebuie sa aveti grija sa-l udati, asa cum ati fi procedat cu un brad natural. Totodata, un brad artificial este o alegere potrivita si pentru cei cu diferite alergii.

Pentru asamblarea unui brad de Craciun artificial, nu este nevoie de foarte un timp, la fel si pentru desasamblare, si in plus, poate fi depozitat ulterior intr-un spatiu mic.

Bradul artificial poate parea real chiar daca este ieftin

Doar pentru ca ramurile sunt artificiale nu inseamna ca arata ieftin si cu aspect fals. Anumiti brazi de Craciun artificiali ieftini de la BraziCraciun.net, au o estetica atat de naturala, incat trebuie sa va apropiati, si sa atingeti ramurile, ca sa va convingeti ca nu sunt reali. In cazul in care optati pentru un aspect complet neconventional, veti avea mai multe alternative, fie elegante sau contemporane, cu LED-uri deja incluse, sau cu diverse decoratiuni.

Bugetul

Totul depinde de ceea ce cautati. De fapt, pretul variaza in special, in functie de inaltimea bardului, de numarul de ramuri (un aspect foarte important care va ajuta sa intelegeti cat de bogat este), prezenta sau absenta ornamentelor, si a becurilor LED deja incluse.

Ca sa aveti idee, in vanzarile online, pretul unui brad artificial ieftin, de 150 cm inaltime, poate fi de aproximativ 40 de euro, de 180 cm poate ajunge la 60 – 70 de euro, iar pentru un brad artificial de 210 cm, pretul poate atinge si suma de 100 de euro.

Iata cateva modele de brazi artificiali ieftini

1. Brad de Craciun foarte stufos si impunator

Inaltimi disponibile: 150 cm – 180 cm – 210 cm – 240 cm – 270 cm – 300 cm

Acest tip de brad are o nunata de verde ton-pe-ton pentru frunze si maro pentru ramuri. Frunzele si ramurile variaza ca dimensiune si sunt pline de nuante, pentru a crea un efect vizual care aduce cat mai aproape de un brad natural.

Asamblarea este foarte simpla: ramurile sunt numerotate, avand sistemul de prindere sub forma de carlig, ceea ce ofera o stabilitate foarte mare. Este fabricat dintr-un pvc de calitate superioara, este ignifug si neinflamabil.

2. Brad de Craciun ecologic

Este realizat din PVC, include un numar mare ramuri rezistente si groase care il duce foarte aproape de estetica unul brad natural. Crengile de brad sunt formate din ace foarte groase potrivite pentru a oferi un decor spectaculos. Acele sunt confectionate din material moale, usor de curatat, pentru a asigura un nivel ridicat de igiena.

Poate fi asezat chiar si in aer liber, pentru ca are o rezistenta mare la umiditate si de asemenea la lumina solara. Asamblarea este extrem de simpla, iar instructiunile sunt prezente in interiorul cutiei.

3. Bradul artificial cu varfurile albe

Acest tip de brad este o replica fidela a pinului, si este prevazuta cu conuri reale. Are ace foarte groase, rezistente pentru a sustine decoratiunile, si este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior. Are un aspect deosebit, si se mandreste cu o podoaba atipica, datorita varfurilor usor albite, care par proaspat ninse.

Exista mult mai multe modele de brazi artificiali, atat in versiunea alba, cat si in cea verde, de diferite dimensiuni, cu mai multe ramuri, stufosi, sau ingusti, pentru spatiile mici, brazi de masa, care se pot aseza pe birou, sau brazi mari si impunatori pentru spatii mari.

Cum se alege un brad artificial?

Inainte de a lua decizia finala, este recomandat mai intai, sa aruncati o privire asupra aspectelor pe care trebuie sa le luati in considerare, pentru a alege bradul de Craciun care vi se potriveste cel mai bine.

  • Dimensiuni

Pentru ca Bradul de Craciun sa nu devina un obiect frumos dar care va incurca, tineti cont de spatiul pe care il aveti, masurati-l inainte, si alegeti modelul potrivit, in functie de distanta dintre podea si tavanul casei: lasati cel putin o jumatate de metru liber, inclusiv pentru a putea fi decorat usor.

Acordati atentie, de asemenea, diametrului copacului, pentru a va asigura ca nu ii presati ramurile de perete, sau de o mobila din incapere.

  • Ramuri

Alegeti un brad cu un numar mare de ramuri. Cu cat sunt mai multe, cu atat bradul va fi mai bigat.

  • Material

Daca bugetul va permite, alegeti ca bradul sa fie din material PE. Chiar daca acestia nu sunt brazi artificiali ieftini, cei care sunt realizati din acest material, au acele foarte bine efectuate, si arata aproape identic ca cele ale un brad natutral, chiar daca priviti cu mare atentie. Acele din PVC sunt mai ieftine, sunt foarte frumoase, dar exista intradevar diferenta de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *