Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ceasul, unul dintre accesoriile principale ale unui bărbat

Apar anual tot mai multe modele de ceasuri bărbătești moderne, tehnologizate la maxim, indiferent dacă fac parte din categoria de ceasuri casual, sportiv sau de lux. Multe dintre ele se pot comanda comod de pe site-ul japora.ro!

Cea mai importantă bijuterie pentru un bărbat în pandemie: un ceas de mână!

Ceasul face diferența în materie obiecte de accesorizare masculine, completează un look în trend, adaugă personalitate și eleganță purtătorului.

S-ar putea spune la prima vedere că în această perioadă de pandemie nu mai este necesar să purtăm ceasuri, dar chiar și dacă lucrăm de acasă, deoarece multe conferințe, ședințe, discuții cu colegii se desfășoară acum pe Zoom, este nevoie de un ceas care să adauge o notă de prestanță suplimentară ce poate să penetreze inclusiv monitorul laptopului sau telefonului mobil.

Dacă pe vremea când ne întâlneam fizic în diverse situații conta mai presus decât orice marca de telefon pe care o aveai, acum telefonul nu se mai vede când îți desfășori activitatea la domiciliu, dar un ceas bun DA!

Pe piață există mai multe opțiuni în materie de ceasuri pentru bărbați dintre care poți alege una care să ți se potrivească. Și pentru că ceasurile nu ies niciodată din modă, merită să investim chiar și acum, în 2020 – anul pandemiei de Covid-19, în achiziția unui astfel de accesoriu de calitate. În magazinul Japora vei găsi în mod sigur unul care să merite atenția și banii tăi!

Ceasuri masculine care ne poartă cu gândul la perioada anterioară pandemiei de Sars-Cov-2!

Când vorbim de calitate, ne putem referi fie la un model extrem de modern, dar și la unul în stil vintage, trend care s-a dezvoltat puternic anul trecut în 2019, iar în 2020 se remarcă o continuare a acestei tendințe interesantă în materie de accesorii.

Mai mult decât atât, un ceas retro ne duce cu gândul la o vreme în care normalitate era la putere, chiar dacă noi încă nu o puteam observa pe deplin, așa încât acum, când apar momentele de incertitudine cu privire la viitor, ancorarea prin acest accesoriu masculin stilat în starea pozitivă din trecut, prin intermediul unui ceas vintage, nu este deloc de ignorat.

Un model de ceas retro este foarte versatil și merge bine cu orice ținută, deoarece nu este un ceas de o mărime exagerată (deși suficient de vizibil pe Zoom!). Plus că este foarte ușor adaptabil oricărui stil vestimentar.

Dacă ceasul are și o curea din piele, cu atât mai bine, deoarece creează un aspect și mai elegant, mai de business. Este acel tip de ceas care poate fi folosit deopotrivă în ocazii formale sau informale, deoarece discreția unei astfel de curele aduce mult cu ceasurile analogice de pe vremuri.

Chiar dacă el este acum sunt digitale, un ceas stil vintage cu o curea de piele arată bine la încheietura mâinii oricărui bărbat, indiferent de vârsta pe care acesta o are.

Ceasurile sport rămân și ele în tendințe și au două caracteristici generale: sunt ușoare și funcționale. În plus, au forme care nu incomodează la purtat, sunt moderne, se adaptează mai bine confortului pe care și-l dorește oricine face sport.

Indiferent că este vorba de o simplă plimbare afară din casă, de exerciții făcute la domiciliu sau pur și simplu destinat a fi folosit pentru acele funcții de monitorizare pe care le are, un asemenea ceas sport durabil de la Japora chiar merită comandat în această vară.

Ceasurile inteligente sunt dintre cele mai solicitate și în 2020, deoarece suntem în era electronică, iar digitalizarea tinde să ne cotropească întreaga viață. Și ce pasiune mai mare decât tehnologia are un bărbat modern? Cu cât un astfel de ceas are mai multe funcții interactive, cu atât mai bine.

Unele modele au aplicații conectate la telefonul mobil pentru a ne trimite mesaje, efectuează apeluri, măsoară bătăile inimii, numără numărul de pași făcuți.

Aceste ceasuri digitale au de obicei brățări din cauciuc de diferite culori, ceea ce aduce un spor de optimism chiar și în vremurile pandemice pe care le trăim.

Iată principalele tendințe din 2020 în materie de ceasuri pentru bărbați.

Comandând oricare model din aceste trei categorii din magazinul online Japora.ro vei putea să îți completeze aspectul, să îl faci mai elegant, mai vizibil sau mai inteligent, chiar dacă stai izolat la domiciliu.

Și faptul că poți comanda ceasuri de pe net, fără a pleca de acasă pentru asta, îți aduce un plus de confort pe care cu siguranță îl apreciezi pe deplin în miez de criză sanitară mondială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *