Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce suplimente pentru ingrasat exista?

Daca iti doresti sa castigi in greutate, atunci te intereseaza cu siguranta cateva suplimente pentru ingrasat de cea mai buna calitate. Aceste produse sunt bogate in calorii, ele continand si cantitati mai mari de carbohidrati, minerale, proteine, dar si vitamine. Acestea sunt benefice asadar pentru o persoana care doreste sa se bucure de un plus in ceea ce priveste greutatea.

Cu toate ca pierderea in greutate este un obiectiv mult mai comun, exista si dorinta unor persoane de a castiga in greutate. Unele persoane au nevoie de suplimente pentru ingrasat, astfel incat sa castige muschi si sa se bucure de un plus in ceea ce priveste rezistenta atunci cand fac exercitii fizice.

Cele mai cunoscute suplimente pentru ingrasat sunt proteinele. Acestea te ajuta mult, de aceea un numar mare de studii au demonstrat faptul ca acestea vin in intampinarea nevoilor adultilor care doresc sa se bucure de mai multe kilograme.  Cel mai important este aportul zilnic total de proteine. Este recomandat ca un procent de 10%-35% din caloriile zilnice sa provina din proteine. O modalitate convenabila din acest punct de vedere il reprezinta shake-urile sau batoanele proteice.

Multi sportivi opteaza pentru aceste suplimente de ingrasat, acestea fiind optiunea cea mai buna pentru unele situatii. O modalitate usoarea de a afla daca obisnuiesti sa consumi suficiente proteine este de a-ti urmari dieta cateva zile. In acest fel, iti vei putea da seama daca oferi organismului tau ceea ce are nevoie. Consumul unei diete bogate in proteine nu va determina totusi cresterea in greutate, daca obisnuiti si sa aveti un stil de viata foarte activ. Trebuie asadar sa testezi acest lucru si sa te asiguri ca daca vei consuma proteine acestea isi vor face si efectul dorit.

Mai exista si vitaminele pentru ingrasare, aceste suplimente sunt mult mai eficiente decat proteinele. Ele sunt formate din shake-uri foarte bogate in carbohidrati, dar si in proteine. Adaugarea de suplimente pentru crestere in greutate este un lucru pe care il poti face. Un astfel de supliment este convenabil si iti va oferi exact ceea ce-ti doresti.

De ce sa alegi suplimente pentru ingrasat?

Nu uita totusi sa consumi si alimente sanataose pentru ca exista o tendinta si aici ca atunci cand vrei sa cresti in greutate, sa te orientezi doar catre alimentele nesanatoase cu multe calorii. Tine cont de numarul de calorii pe care il consumi si opteaza pentru suplimentele cele mai bune pentru sitautia ta. Exista asadar o multime de suplimente pe care le poti avea in vedere atunci cand doresti sa pui cateva kilograme in plus.

Poti opta chiar si pentru shake-urile bogate in carbohidrati. Acestea sunt si ele apreciate pentru eficienta pe care o ofera, de aceea le poti avea in vedere. Optand pentru aceste lucruri, vei putea sa te bucuri de o multime de beneficii oferite de aceste suplimente. Ele te vor ajuta foarte mult si se vor plia pe nevoile tale. Ai in vedere toate aceste lucruri pentru ca aceste suplimente te vor ajuta sa pui cateva kilograme in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *