Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce sunt trotinetele si care sunt avantajele pe care acestea le ofera

Trotinetele sunt vehicule foarte distractive atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zilele noastre este foarte usor sa vezi adulti si copii plimbandu-se intr-una dintre acestea pe strada.

Mai important, in unele orase din tara au fost lansate proiecte de trotinete care pot fi inchiriate dintr-o aplicatie.

Trotinetele pentru copii au evoluat fiind primele din lemn si putin rustice; astazi putem gasi trotinete din aluminiu care ruleaza cu ajutorul piciorului dar si electrice, pe baza de baterii, care sunt perfecte pentru toata familia, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Trotinetele traditionale

Acestea sunt trotinetele clasice si pe care le-am folosit cu totii la un moment dat. In trecut, acestea erau realizate din lemn, astazi le putem gasi realizate din aluminiu durabil, de diferite stiluri, modele si culori. Preturile acestora variaza in functie de calitatea lor dar si de marca.

Aceste trotinete trebuie activate prin impingere cu picioarele, deci va fi un beneficiu in dezvoltarea fizica, in randul copiilor. Sunt foarte iubite si de adulti dar si de copii, ofera o distractie in aer liber de neegalat.

Trotinete electrice

Mai nou aparute, in prezent, trotinetele electrice sunt printre cele mai bune cadouri pe care le poti oferi unui baiat sau unei fete de Craciun, de ziua lui sau a ei sau la o data speciala.

Ele au castigat un boom exponential in ultimii ani, deoarece sunt o jucarie distractiva atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Ele ofera de asemenea, o modalitate foarte utila sigura si ieftina de a te deplasa, putand profita de rutele de biciclete ale orasului.

Trotinetele electrice ajung sa mearga suficient de repede pentru a fi distractive si nu atat de rapide pentru a fi ceva nesigur si periculos.

 Intretinerea ceruta de trotinete este practic zero si este necesar sa le incarci doar o data pe zi- este recomandat sa fie facuta noaptea incarcarea pentru a le putea folosi optim a doua zi.

De retinut despre trotinete

Siguranta este esentiala atunci cand se utilizeaza trotineta este o necesitate, in special pentru copii.

Dacatrotinetaeste pentru un copil mic, intre 3 si 7 ani, recomandarea este sa cumperi modelul cu 3 roti, acestea sunt complet stabile si impiedica copiii sa cada cu usurinta.

La fel ca tricicletele, cand copiii au deja o mare capacitate de a merge pe trotinete cu 3 roti, te vei putea gandi deja sa le cumperi cu 2 roti, fie electrice, fie prin tractiune.

Trotinetele asigura copilului nivelul optim de socializare

In momentul in care copilul se afla cu trotineta in parc, el va socializa cu toti copiii din jurul sau.

Nici macar nu este greu sa faca asta, avand in vedere faptul ca toti copiii cu vehicule de diverse tipuri, de la trotinete si pana la biciclete cu forme variate, se aduna pentru a se juca impreuna, pentru a face scenarii si pentru a petrece timpul intr-un mod cat mai placut.

Atunci cand oferi copilului tau un astfel de vehicul vei vedea cum gasca lui de prieteni se mareste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *