Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce recomandari iti va face firma de montare camere de supraveghere pentru un apartament vs o casa?

Indiferent daca locuiesti la apartament sau la casa, cu siguranta vrei ca locuinta si bunurile tale sa fie in permanenta protejate de raufacatori. In acest scop, este recomandat sa alegi varianta instalarii unor echipamente de supraveghere video. Iata recomandarile expertilor, in functie de tipul de locuinta detinut!

Cand apelezi la o firma de montare camere de supraveghere pentru un apartament?

In general, proprietarii contacteaza o firma montare camere supraveghere, precum shop-security.ro, intr-un apartament intr-unul din urmatoarele cazuri:

• dorinta de protejare a locuintei impotriva spargerilor, in special in blocurile sau cartierele in care au fost inregistrate astfel de probleme si mai ales daca obisnuiesti sa depozitezi acasa bani, bijuterii sau alte obiecte de valoare;

• situatiile in care persoane straine, precum bona sau menajera, petrec timp acasa la tine in momentele in care esti plecat. In primul rand in situatiile in care este vorba despre ingrijirea unui copil, cu siguranta vrei sa vezi cum se intampla lucrurile si sa te asiguri ca totul este in ordine;

• unele persoane se gandesc sa ceara ajutor la o firma de montare camere de supraveghere intr-un apartament si atunci cand lipsesc de acasa pentru perioade indelungate de timp si vor sa verifice daca nu apar probleme cu instalatia electrica, cu cea sanitara sau cu gazele.

Specialistii care se ocupa cu amplasarea echipamentelor tin cont de numarul de incaperi si de amplasarea acestora. O atentie deosebita este acordata usii de intrare in apartament, iar uneori si balconului. Este suficienta o raza de actiune de numai cativa metri, iar proprietarul decide daca isi doreste ca supravegherea sa aiba loc si noaptea, ceea ce impune folosirea unor echipamente speciale, cu infrarosii.

Solutii oferite de o firma montare camere de supraveghere pentru o casa

Principala diferenta intre un apartament si o casa consta, de cele mai multe ori, in existenta unei curti. Prin urmare, trebuie realizata supravegherea atat in spatiul interior al casei, care se aseamana din multe puncte de vedere cu un apartament, cat si in spatiul exterior, reprezentat de curte.

Un element suplimentar, in cazul unei case, este reprezentat de existenta a doua cai de acces: pe de o parte poarta, care permite accesul in curte, iar pe de alta parte usa principala, prin care se intra in spatiul interior, in locuinta propriu-zisa. Ambele obiective au o importanta maxima si trebuie sa se afle direct in vizorul camerelor.

Pentru spatiul exterior nu sunt suficiente echipamente cu o raza de actiune de cativa metri ci, acolo unde curtea are dimensiuni considerabile, acestea trebuie sa fie capabile sa inregistreze imagini clare chiar si la o distanta de zeci de metri. Evitarea asa-numitelor unghiuri moarte reprezinta o alta preocupare esentiala, mai ales cand este vorba de spatii vaste.

Pe de alta parte, specialistii de la o firma de montare camere de supraveghere trebuie sa aiba grija ca echipamentele folosite sa fie astfel amplasate incat sa nu surprinda imagini de pe alte proprietati, deoarece legislatia din Romania este extrem de stricta in aceasta privinta.

Asculta de specialisti, tine de cont de recomandarile facute de o firma montare camere supraveghere la casa sau apartament si vei fi sigur ca proprietatile iti sunt protejate asa cum se cuvine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *