Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce este laptele praf pentru copii?

Fara indoiala, laptele matern este cel mai bun si cel mai economic aliment pentru copilul dvs. in primele luni de viata. Toti pediatrii recomanda alaptarea nou-nascutilor cat mai mult timp posibil. Cu toate acestea, uneori se intampla ca alaptarea nu este posibila din cauza problemelor de sanatate ale bebelusului sau ale mamei sau a lipsei sau cantitatii insuficiente de lapte matern. Cu toate acestea, exista o cale de iesire. Gama de lapte praf Humana este un tip optim de mancare pentru copii care este cel mai asemanator cu laptele matern. Il puteti folosi pentru a suplimenta alaptarea sau pentru a inlocui complet laptele matern, daca este necesar. Formula adecvata a bebelusului este un element cheie pentru a sprijini dezvoltarea fizica, mentala si imunitara normala a sugarului. In plus, o nutritie echilibrata ii va oferi bebelusului energie, facandu-l sa fie activ si curios.

Ce caracteristici trebuie comparate

Pe piata moderna a produselor pentru bebelusi, alegerea formulelor pentru bebelusi este foarte larga, iar alegerea celei care va fi potrivita pentru copilul dvs. poate fi o sarcina cu adevarat provocatoare. Asadar, daca sunteti parinti pentru prima data si nu sunteti sigur de unde sa incepeti, mai jos veti gasi o lista de aspecte de verificat atunci cand selectati formula de lapte praf Humana pentru pretiosul dvs. ingeras.

  • Formula produs

In mod obisnuit, formulele pentru bebelusi sunt produse sub forma de pulbere si lichide. Pudrele au nevoie de diluare cu apa calda si, prin urmare, dureaza un pic de timp inainte de a putea fi utilizate. Formulele lichide sunt concentrate, nu necesita preparare si pot fi utilizate chiar din sticla. Cel pe care il alegeti este, in primul rand, problema preferintelor personale si depinde in mare masura de bugetul dvs., deoarece laptele lichid este mai scump si are termeni de expirare mai mici decat amestecurile de pudra. Cu toate acestea, lichidele sunt foarte convenabile pentru utilizare in timpul deplasarii sau pentru calatorii.

  • Varsta bebelusului

Urmatorul lucru important de luat in considerare este compozitia formulelor. Acesta trebuie ales in functie de varsta bebelusului dvs., deoarece nevoile de nutrienti si vitamine ale bebelusilor se schimba pe masura ce cresc si se dezvolta. Pentru a simplifica alegerea, formulele de lapte praf Humana au un interval de varsta specificat pe ambalaj, asadar, il puteti alege pe cel care va fi potrivit pentru micutul dvs.

  • Continut

Ceea ce difera o formula de lapte pentru bebelusi de alta sunt ingredientele folosite. Daca nu sunteti sigur ce ingrediente sunt sigure pentru copilul dvs., cea mai buna recomandare este sa consultati pediatrul. In loc sa riscati sanatatea copilului, este bine sa invatati toate contraindicatiile si sa cantariti toate riscurile. De obicei, continutul principal este un amestec de proteine ​​din lapte, uleiuri vegetale si vitamine. Unele produse sunt imbogatite cu prebiotice si probiotice, acizi grasi sau alte elemente. In plus, exista formule create special pentru bebelusii intoleranti la lactoza, sugarii alergici si cu nevoi digestive specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *