Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce este folia pentru acoperis si care sunt avantajele acesteia? 

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au avut dorinta de a-si construi o locuinta, un loc care sa ii adaposteasca atat de pericole, de vreme rea, dar si de frig. Pe masura ce omenirea a evoluat, oamenii au inceput sa construiasca locuinte din ce in ce mai calitative, mai bine puse la punct si au folosit materiale care s-au modernizat de la an la an. 

In vremurile in care traim, trebuie sa recunoastem ca tehnologiile sunt atat de moderne incat ne o casa ne ofera un confort sporiti. Atat in ceea ce tine de partea tehnica, cat si de cea a facilitatilor oferite, locuintele din zilele noastre reprezinta un adevarat paradis, pentru cei ce doresc sa le faca asa cum viseaza.

Folia pentru acoperis ofera o durata de viata mai lunga a constructiei

Pe langa faptul ca tehnologia a evoluat atat de mult incat au aparut fel de fel de materiale care sunt atat calitative, cat si durabile, nu trebuie sa uitam de faptul ca au aparut tot felul de noi solutii tehnice pentru diferite problemele pe care le intampinam in trecut. Spre exemplu, unul dintre materialele care nu are o vechime foarte mare pe piata este reprezentat de folia pentru acoperis. Nu multi dintre noi stiu de foarte multa vreme despre importanta unei folii de acoperis, iar pentru cei ce inca nu ati aflat, folia de acoperis are un rol deosebit de important in ceea ce tine de aparitia condensului. O folie aleasa si montata corect ne poate scapa cu usurinta de aparitia condensului, acesta putand sa conduca chiar la distrugerea intregului acoperis. 

Cu toate ca pana in urma cu cativa ani multi nu intelegeau cat este de importanta folia de acoperis, iata ca in zilele noastre aceasta a devenit un material necesar, pe care se pune mult pret, iar asta deoarece oamenii au inteles ca o folie calitativa ii poate scapa de probleme serioase in viitor. Atat calitatea foliei alese, cat si montajul, vor conduce la obtinerea unui acoperis calitativ, asta in cazul in care am ales o folie de calitate, dar si montajul este efectuat corespunzator, in caz contrar, putem avea surprize pe care, cu siguranta, nu ne-am dori sa le descoperim. 

Folia anticondens pentru acoperisuri este utilizata ca strat de protectie impotriva umezelii, a vantului, sau chiar a prafului. Fie ca veti alege o folie anticondens  din trei straturi, mai exact dintr-o membrana speciala de difuziune situata intre doua straturi de polipropilena, pentru a va proteja locuinta impotriva umezelii care patrunde, de regula, sub invelitoare, fie ca doriti sa alegeti sa va protejati casa cu o membrana cu straturi multiple, formata dintr-un strat de pelicula din polipropilena metalizata, plasa de polipropilena si folie de polietilena. 

In acest caz veti realiza o adevarata bariera de vapori, iar stratul metalizat va reflecta radiatia termica, prevenind pierderile de caldura. In situatia in care aveti nevoie de o folie pentru acoperisuri nemansardate, puteti opta pentru o folie care sa va protejeze împotriva infiltratiilor de apa sau a prafului, aceasta fiind realizata dintr-un material hidrofug conceput pentru a fi utilizat ca strat de control al vaporilor în pereti sau acoperisuri.

Bilka iti ofera cele mai calitative folii anticondens!

Daca va intrebati ce furnizor ar fi ideala pentru achizitionarea unei folii, ei bine, unul dintre cei ce se afla in topul preferintelor este reprezentat de Bilka. Cel mai probabil, majoritatea celor ce planuiesc sa isi construiasca o casa si au ajuns la stadiul de acoperis stiu deja de Bilka si se gandesc deja sa ii aleaga drept furnizor, iar asta deoarece parerile clientilor anteriori sunt pozitive, acestia declarandu-se pe deplin multumiti de serviciile pe care Bilka le ofera. 

Folia anticondens este un produs care poate oferi acoperisului o durata de viata mult mai mare. Este usor de aplicat, dar cu toate acestea, sfatul producatorului este ca folia sa fie aplicata de catre o echipa de profesionisti.

Totodata, faptul ca isi onoreaza mereu comenzile si ca reusesc sa ofere clientilor intocmai produsele pe care acestia le doresc, reprezinta o dovada de profesionalism. Cu toate ca aceste obiceiuri ar trebuie sa fie comune tuturor firmelor, ei bine, se pare ca nu intotdeauna este totul asa cum ne asteptam, ci uneori putem sa avem parte de surprize. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *