Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce este acoperisul metalic?

Un acoperis de cladire trebuie sa utilizeze diverse modele de tigla metalica, iar tiglele reprezinta un strat de baza. De ce sa alegeti tigla metalica? Cum se compara cu alte placi de acoperis?

Caracteristicile placilor metalice

  • Tigla metalica are un aspect frumos, bogata in culori, iar aspectul este frumos si tridimensional.
  • Tigla metalica are diferite culori si exista mai mult de zece culori din care puteti alege, care pot realiza pe deplin armonia dintre acoperis si perete, cladire si mediu.
  • Tigla metalica este ferma si sigura si adopta o tehnologie unica de instalare cu design impermeabil si rezistent la vant.
  • Tigla metalica are o durata lunga de viata. Adopta otel aluminiu-zinc, rasina acrilica, particule de piatra naturala si alte materiale excelente si procese speciale. Are rezistenta puternica la apa, rezistenta la caldura, rezistenta la inghet, rezistenta la lumina, coroziune, etc.

Performanta si durata de viata sunt relativ lungi

1. Comparativ cu tipul de tigla traditional, pretul este mult mai mare, dar economiseste timpul de instalare si costurile de instalare, durata de viata este, de asemenea, foarte extinsa, iar calitatea este, de asemenea, ridicata.

2. Comparativ cu placile vitrate, placi de lut si placi de ciment, placuta metalica are o greutate mai usoara, usor de proiectat si construit, reduce greutatea cladirii si reduce daunele in cazul unui cutremur; risipa de resurse funciare, economisitoare de energie si ecologica.

3. Comparativ cu placile din rasina, placile metalice au o durata de viata de pana la 30 de ani si pot rezista la diferite conditii climatice. In acelasi timp, are proprietati ignifuge, care pot reduce daunele provocate de incendiu.

4. Comparativ cu placile de otel colorate, placile metalice au culori si texturi diferite si pot prezenta diferite stiluri arhitecturale, facand intreaga cladire destul de unica, nobila, dar generoasa.

Principalele caracteristici ale placilor metalice:

  • Rezistenta la cutremur – Cand are loc un cutremur, placile metalice nu vor cadea ca placile normale, reducand ranile.
  • Foarte usor, reducand greutatea cladirii.
  • Confortul constructiei – greutate redusa, suprafata mare, accesorii simplecare reduc intensitatea constructiei si scurteaza timpul de constructie.
  • Economic – In constructia acoperisului de cladiri vechi, materialul acoperisului nu trebuie indepartat, iar constructia poate fi realizata direct, ceea ce reduce costul eliminarii deseurilor. Tigla metalica cu margini este potrivita pentru pavajul acoperisului a tot felul de cladiri cu panta, pentru decorarea partiala a diferitelor cladiri. Este potrivita pentru vile, resedinte de cartier si inalta clasa, centre comerciale mari, biblioteci, muzee, scoli, agentii guvernamentale si intreprinderi sau chiar ladirea de birouri a unei unitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *