Cluj News

Stiri online din Cluj

Ce beneficii ofera hoverboard-urile?

Hoverboard-urile s-au transformat in niste mijloace de transport foarte populare, acestea punand la dispozitia utilizatorului o multime de beneficii, pe care el cu siguranta le apreciaza. Acesta este si motivul pentru care multe persoane isi doresc un hoverboard, astfel incat sa profite de avantajele acestuia. Hoverboard-ul va face sa salvati timp datorita vitezei cu care va puteti deplasa in orasele aglomerate. Hoverboard-ul are si unele efecte pozitive asupra sanatatii, acestea avand un rol important si in ceea ce priveste forma voastra fizica, dar si puterea de concentrare.

Un hoverboard iti imbunatateste echilibrul, dar si reflexele, mersul pe acesta fiind un beneficiu important pentru sanatate. Tehnologia acestuia presupune sa te apleci inainte si inapoi sau sa te lasi pe o parte pentru a activa sistemul de accelerare, franare, incetinire sau cotire. Viteza voastra de reactie va fi una mai buna si va veti simti mult mai in control atunci cand veti folosi aparatul. Mergand pe hoverboard, veti avea parte de un exercitiu complet pentru tot corpul, acesta imbunatatindu-va postura corpului. El va forteaza sa va mentineti spatele drept atunci cand mergeti pe el.

Muschii vostri vor fi in permanenta activati si lucrati pentru a va mentine echilibrul, de aceea o plimbare de 30 de minute pe un hoverboard va va exersa foarte bine muschii picioarelor, bratelor, dar si umerilor. Vitreza voastra de reactie va deveni mult mai buna si va veti simti mai in control atunci cand veti folosi aparatul. El va va pune circulatia in miscare, iar creierul se va oxigena mult mai bine. Acest lucru va va ajuta sa fiti mai productivi si sa va concentrati mult mai usor la locul de munca. Hoverboard-ul este si un eficient mijloc de transport spre serviciu, de aceea poate fi avut in vedere.

Mergand cu un hoverboard, veti putea arde si caloriile, iar numarul de calorii arse vor depinde de forma si marimea dispozitivului. O persoana arde in jur de 285 de calorii in timpul unei plimbari de 30 de minute. Daca mergeti insa pe hoverboard, in forma literei S, atunci numarul de calorii ars in 30 de minute va ajunge la 900, acesta fiind si echivalentul unei ore de alergare. Hoverboard-ul este util si datorita faptului ca va ajuta sa contribuiti la crearea unui mediu sanatos in jurul vostru, pentru ca acesta nu polueaza deloc atmosfera. Este suficient sa-l incercati cateva ore zilnic si veti putea calatori apoi pentru aproximativ 20 de kilometri. Fiind practic, dar si usor de intretinut, acesta este o solutie de avut in vedere si nu va trebui sa va faceti griji cu privire la durata sa de viata. Veti putea face chiar si economii substantiale luna de luna si banii ii veti putea folosi in ceea ce va place cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.