Cluj News

Stiri online din Cluj

Ce avantaje aduce investitia intr-o presa de balotat deseuri oferita de furnizorul AWE Compactors?

Compania AWE Compactors este unul din principalii furnizori pe piata din Romania de echipamente de balotat deseuri. Aceste echipamente pot fi regasite sub forma unor prese de balotat deseuri care reduc cu pana la 90% costurile afacerii, iar cele mai performante modele se potrivesc chiar si spatiilor de mari dimensiuni, pentru diferite tipuri de deseuri.

Tipuri de prese de balotat deseuri din oferta AWE Compactors

Oferta AWE Compactors include prese de balotat deseuri verticale sau orizontale, multicamerale, cu diferite puteri si capacitati si cu accesorii precum carucior pentru manipularea balotilor. Aceste prese apartin MACFAB, distribuitor in peste 30 de tari in intreaga lume, foarte cunoscut si cu un renume international pozitiv.

Presa de balotat deseuri iti ofera mai multa libertate de miscare si spatiu de depozitare

In starea lor normala, deseurile ocupa un spatiu de depozitare foarte mare. materialele reciclabile care se strang in cadrul oricarei companii pot sa ocupe pana la un sfert din spatiul intreg disponibil al companiei. Cartonul si plasticul sunt cele mai comune materiale reciclabile, care ocupa sub forma de PET-uri sau cutii foarte mult spatiu.

Angajatii companiei vor avea parte de mai multa libertate de miscare si de mai mult spatiu de depozitare in care pot pune produsele finite sau pe care il pot folosi in alt scop.

Presa de balotat deseuri va reprezenta o importanta sursa de venit si va aduce firmei economii semnificative

Presa de balotat deseuri va reprezenta o importanta sursa de venit atunci cand utilizatorii vor realiza ca balotii ii pot vinde companiilor specializate in acest sens. Presele de balotat deseuri pot reduce costurile fortei de munca pentru ca angajatii nu trebuie sa se mai ocupe personal de reciclarea tuturor deseurilor.

Deseurile vor fi mult mai usor de transportat catre compania care se ocupa de achizitionarea balotilor, iar pretul platit va fi foarte bun. Nu in ultimul rand, un alt plus pe care presa de balotat deseuri il va aduce companiei este acela ca expedierea deseurilor nu va necesita mult combustibil, fiind suficient un singur drum. Deseurile nu vor mai fi livrate in volum foarte mare si vor fi pastrate in conditii foarte bune.

Presa de balotat deseuri reduce riscul aparitiei unui incendiu

Izbucnirea unui incendiu este oricand posibila in depozitele in care sunt tinute deseurile reciclate si angajatii fumeaza sau temperaturile sunt foarte ridicate. O presa de balotat deseuri poate reduce posibilitatea izbucnirii unui incendiu deoarece balotii sunt foarte grosi si se aprind foarte greu.

Presa de balotat deseuri este usor de folosit

Presa de balotat deseuri se va dovedi  extrem de usor de utilizat. Aceasta va avea sisteme de ghidare si un manual de instructiuni foarte complex care asigura utilizatorilor usurinta in utlizare. Echipamentele sunt ideale inclusiv pentru angajatii nou veniti in firma. Companiile din domeniul industriei, comertului sau care activeaza in sectorul HoReCa se arata adesea interesate de presele de balotat deseuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.