Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cauti un aparat auditiv invizibil la pret bun? Afla totul despre cele mai noi echipamente de pe piata

Datorita celor mai performante si mai inovative aparate auditive de pe piata, astazi te poti bucura de confort sporit in utilizarea acestui tip de echipament medical. Supra-numite si „invizibile”, aparatele auditive intraauriculare folosesc tehnologia de ultima generatie si sunt ultra-discrete.

Ele se introduc in aparatul auditiv extern si sunt neobservabile. Indiferent daca suferi de o forma de hipoacuzie usoara, medie sau severa, cu un astfel de aparat auditiv invizibil pret bun, vei reusi sa iti recapeti auzul si sa te bucuri de confort sporit, fara a mai intampina dificultati in purtarea echipamentului medical. Afla unde poti beneficia de cel mai bun raport dintre calitate si pret si care sunt specialistii la care sa te adresezi.

Exista 3 tipuri de aparate auditive pe piata: invizibil IIC, intraauricular ITE si retroauricular BTE

Daca ideea de a purta un aparat auditiv te inspaimanta, iar doar gandul iti provoaca disconfortul, este un semn cat se poate de clar: nu ai studiat intreaga oferta de aparate auditive care exista pe piata. Din fericire, a trecut vremea aparatelor auditive extrem de voluminoase, iar locul lor a fost ocupat de modelele ultra-discrete, care peformeaza in ciuda dimensiunilor insesizabil de mici. Desi exista 3 mari categorii de aparate auditive pe piata – invizibile, intraauriculare si retroauriculare, toate modelele mizeaza (mai mult sau mai putin) pe discretile. In mod evident, cele invizibile ofera gradul maxim de discretie, fiind introduse in canalul auditiv extern. Aparatele intrauriculare (in-the-ear) sunt de asemenea, neobservabile, iar cele behind-the-ear (retroauriculare) au dimensiuni mici si o forma ce se adapteaza la pavilionul urechii.

Aparatele auditive mari si inestetice nu sunt o solutie pentru tine: exista alternative confortabile

Dupa cum poti observa in clasificarea de mai sus, astazi aparatele auditive se caracterizeaza prin design-ul ergonomic, varietatea modelelor si discretie. Unii pacienti aleg culoarea aparatului auditiv in ton cu nuanta parului sau a pielii, iar majoritatea opteaza pentru discretie sporita. Desi aparatele auditive ultra-moderne sunt aproape invizibile, aceste tipuri de proteze asigura performanta. Sunetul se transmite in ureche prin tuburi subtiri, insesizabile, iar echipamentele medicale se pot reincarca si in absenta unei surse de curent electric. Aparatele de ultima generatie sunt reincarcabile, adica vin la pachet cu un kit mobil de reincarcare ce asigura performanta. De asemenea, autonomia lor este foarte buna, iar functiile de conectivitate directa cu dispozitivele inteligente aduc un plus de valoare acestor echipamente.

Unde gasesti cele mai noi aparate auditive intraauriculare: vezi oferta WeSound.ro  

La WeSound.ro gasesti aparate auditive intraauriculare si retroauriculare de ultima generatie. Acest centru de protezare auditiva tine pasul cu inovatiile si vinde echipamente medicale produse de Rexton, cu performante greu de egalat de alte aparate disponibile pe piata. WeSound.ro are o retea extinsa in Romania: ii gasesti atat in Bucuresti (Victoriei si Bucurestii Noi), Iasi sau Alba Iulia, cat si in Campina.

Au o bogata experienta in domeniu si vin in intampinarea ta cu cele mai potrivite echipamente medicale, adaptate situatiei tale. Poti avea toata increderea: aceste aparate auditive sunt testate de experti, si validate de cercetari din intreaga lume. Vei beneficia de un plus de confort si de maxima discretie, fara doar si poate. La WeSound.ro beneficiezi si de raportul corect dintre calitate si pret. Poti studia tipologia aparatelor auditive pe care le recomanda si le comercializeaza, pe platforma lor web. Merita!

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail:  [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *