Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cat de important este acoperisul locuintei tale?

Atunci cand ne fuge gandul la locuinta visurilor noastre, fara dar si poate, suntem entuziasmati si ne gandim cum ar trebui sa arate aceasta. In mintea fiecarei persoane care isi doreste o anumita locuinta, aceasta este deja bine proiectata in imaginatie, iar fiecare coltisor este important pentru noi. 

Avand in vedere ca o locuinta pe care ne-o dorim cu adevarat reprezinta de multe ori si sacrificii, atunci cand aceasta este finalizata trebuie sa fie exact asa cum ne-am dorit, dar mai ales, sa ne ofere confortul si siguranta de care avem nevoie. 

Nimeni nu-si doreste sa construiasca o locuinta care sa ii cauzeze probleme pe viitor, cum ar fi infiltratiile de apa, probleme cu caldura, crapaturi, iar exemplele pot continua. Tocmai din acest motiv, atunci cand construim o casa in care planuim sa fim fericiti, nu doar sa locuim in ea, alegem materialele cele mai calitative, de la cuie si pana la ultima bucata de faianta pe care o achizitionam. 

Puneti accent pe calitatea materialelor pentru acoperisul locuintei!

In ceea ce tine de calitatea materialelor alese, atunci cand vine vorba de acoperis, acesta reprezinta o etapa foarte importanta, asta daca tinem cont de faptul ca acesta ofera, practic, o protectie ridicata casei noastre. Avand in vedere ca acoperisul este cel care protejeaza intreaga structura a casei de intemperii, ploi, vanturi puternice, inghet si tot ceea ce tine de fenomenele exterioare, trebuie sa ne asiguram ca atunci cand achizitionam tigla metalica, facem cea mai potrivita alegere, dar mai ales ca nu tindem sa optam pentru materiale mai ieftine, dar de o calitate slaba, doar pentru a face economii in constructia casei. 

Daca ne raportam la faptul ca un acoperis trebuie sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, cu siguranta trebuie sa alegem un furnizor care garanteaza calitate, un montaj foarte  bine realizat, iar un lucru cu adevarat important este reprezentat si de istoricul furnizorului ales. Cu toate ca unii ar crede ca acest lucru nu conteaza, totusi, istoricul unui furnizor poate sa spuna foarte multe despre produsele pe care acesta le livreaza. Un furnizor cu o experienta vasta in spate, cu un numar mare de clienti multumiti si cu produse cunoscute, fara dar si poate este un furnizor cu care putem sa avem siguranta unei bune colaborari.

Calitatea pe care o firma o ofera nu se rezuma doar la produsul livrat, ci si la serviciile pe care acea firma le ofera. Spre exemplu, degeaba o firma iti ofera un produs de calitate daca aceasta nu este serioasa in ceea ce tine de termenii de livrare, de modul in care livreaza sau de comunicarea dintre aceasta si cumparator. 

De ce sa alegi tigla metalica de la Bilka si cum reusesc acestia sa fie in topul preferintelor?

Atunci cand vine vorba de furnizorii de tigla metalica, cu totii am auzit de Bilka si stim ca acestia sunt numarul 1 in Romania in ceea ce tine de acoperisuri. Cu peste 300 de variante de acoperis si peste 425.000 de case acoperite, Bilka se poate mandri cu un portofoliu ce poate convinge orice client de calitatea produselor pe care acestia le livreaza. Pe de alta parte, faptul ca ofera consultanta gratuita, dar si transport gratuit, fara dar si poate sunt doua mari plusuri de care ar trebui sa profite oricine doreste sa se bucure atat de un acoperis calitativ, cat si de o colaborare de succes. 

Cu o garantie de pana la 30 de ani, cel mai mare producator din Romania ofera atat o gama variata de culori, cat si solutii optime pentru orice tip de acoperis. Singurul lucru pe care o persoana ce are o casa in constructie trebuie sa il faca este acela de a-i contacta pe cei de la Bilka, iar acestia vor reusi sa le ofere cea mai buna optiune in materie de tigla metalica. Seriozitatea pe care un furnizor o pune la mijloc reprezinta o garantie a faptului ca acoperisul nostru nu va fi unul de scurta durata.  

Bilka este compania cea mai recunoscuta din Romania care se ocupa cu solutii pentru acoperisuri. De-a lungul timpului, acest producator important de la noi din tara a reusit sa se faca vizibil pe piata prin calitatea materialelor, dar si prin diversitatea produselor oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *