Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Carucioare 2 in 1 – De ce sa achizitionezi unul

Dupa alegerea mobilierului din camera copilului, un lucru important va trebui sa cumperi: un carucior. Avantajele unuia sunt numeroase, de la utilitate pana la sustinerea coloanei copilului. Pe piata vei gasi multe modele de carucioare, printre care si modelele de carucioare 2 in 1, despre care vom discuta in articolul de fata.

Cercetarea pietei

Chiar daca poate nu este prima oara cand cumperi un carucior, este bine sa te documentezi inainte de a cumpara. Piata se schimba si implicit si produsele destinate copiilor, de aceea te poti informa dinainte. Un carucior 2 in 1 de pe lumeabebelusilor.ro este o investitie pe termen lung, intrucat te poti bucura de functionalitatile oferite.

Ce contine un carucior 2 in 1

Categoria de carucioare 2 in 1 va cuprinde si un landou care se poate detasa pentru a fi folosit si in alta parte, nu doar la carucior. Aceste tipuri de carucioare 2 in 1 se transforma in functie de varsta bebelusului, astfel pot fi folosite de la nastere si pana la 3-4 ani. Un carucior 2 in 1 este format dintr-un cadru fix plus alte piese, de exemplu, landou, scoica, partea sport, piese ce pot fi schimbate in functie de varsta pe care o are copilul.

In functie de ce piese alegi, carucioarele 2 in 1 iti pot oferi diferite avantaje. Cel mai important beneficiu il reprezinta faptul ca poti acoperi mai multe necesitati doar cu o singura achizitie. De exemplu, modelele de carucioare 2 in 1 care au landou, pot fi folosite inca din primele luni de viata ale copilului. Odata ce copilul creste, se poate renunta la folosirea landoului, folosindu-se doar caruciorul sport.

Daca te intrebi cum poti aseza copilul in masina, exista carucioare 2 in 1 care au incluse un scaun de masina. Este extrem de important ca cel mic sa fie asezat in scaunul lui special pentru varsta lui. Pozitia corecta pentru asezarea scaunului este aceea in care copilul va sta cu fata la bancheta din spate si nu cu fata orientata spre partea din fata a masinii.

Un alt avantaj acestor tipuri de carucioare 2 in 1 este acela ca piesele din componenta sa se pot demonta usor si nu ocupa mult spatiu. Privind dintr-o alta perspectiva mai sentimentala, aceste carucioare 2 in 1 vor fi cu tine si cu puiul tau mult timp, in mai multe etape in care cel mic se dezvolta si creste. Plierea carucioarelor se face usor, aceste carucioare 2 in 1 putand fi depozitate si in spatii inguste, in cazul in care nu ai mult spatiu la dispozitie.

Aspecte generale

In general, landoul carucioarelor 2 in 1 au un spatar reglabil, permitand astfel parintilor sa puna copilul intr-o pozitie ridicata, ideala pentru prevenirea refluxului, dar si pentru decongestionarea cailor respiratorii. Multe landouri sunt catalogate drept dispozitive sigure pentru nou-nascut. In acest sens facem referire si la prezenta centurii de siguranta, cu ajutorul careia se fixeaza copilul, evitand balansarea acestuia. Cateva modele de carucioare 2 in 1 sunt afisate pe lumeabebelusilor.

Acorda atentiei structii caruciorului, intrucat de rezistena acestuia depinde si sanatatea copilui tau. Sunt unele carucioare 2 in 1 care au inchidere de tip umbrela, indiferent de pozitia in care se monteaza partea de sezut. O alta privire atenta trebuie sa se indrepte spre rotile caruciorului si implicit a sistemului de franare. O disfunctionalitate la nivelul rotilor poate face nefucntional un carucior. Ia exemplu si caruciorul de cumparaturi din marile lanturi de hypermaketuri, daca vei nimeri un carucior cu rotile defecte, iti va fi foarte greu sa il manevrezi. Totusi, la caruciorul copilului trebuie sa acorzi o atentie sporita atunci cand vine vorba de roti. Un alt aspect pe care il poti lua in calcul este greutatea acestor tipuri de carucioare 2 in 1. Cu cat te orientezi spre unele mai usoare, cu atat iti va fi mai usor sa il manevrezi si sa te descurci si singura cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *