Cluj News

Stiri online din Cluj

Care sunt cele mai bune plăci de păr?

Placa de păr te ajută să ai o coafură frumoasă întreaga zi și să arăți bine fără prea mult efort, deoarece se folosește foarte ușor. În prezent, există numeroase tipuri/modele la diferite prețuri și cu diferite materiale. Mai multe informații despre plăcile de păr, pot fi citite și în articolul acesta.

Cum știi că ai ales-o pe cea mai bună?

În primul rând trebuie să te uiți la material, unele, precum cele din metal afectează firul de păr și nu sunt recomandate. Dacă ți-ai pus în gând să achiziționezi o placă bună de păr, alege una confecționată din ceramică. Firele de păr sunt protejate și tu te bucuri de o coafură perfectă întreaga zi. 

Ține cont și de temperatura la care poate ajunge, noi îți recomandăm una între 191 – 230 grade. Dacă părul tău este vopsit, firav, degradat, nu o folosi pe cea maximă, pentru că îl poți deteriora și mai tare, optează pentru sub 200 de grade.

Modelele disponibile pe piață au și foarte multe funcții precum: control de temperatură, oprire automată, ionizare, cablu rotativ, afișaj digital, protecție supraîncălzire, infraroșu, autocurățare etc. Alege unul potrivit nevoilor și bugetului tău și bucură-te din plin de beneficiile pe care ți le oferă. Ține cont și de faptul că îndreptarea părului se face mereu pe părul uscat, niciodată să nu faci acest lucru pe el umed, pentru că-l vei arde. 

Bucură-te de un păr aranjat! Achiziționează o placă de păr bună, pentru a avea grijă de podoaba capilară și pentru a avea rezultate ca la salon, în confortul casei tale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *