Cluj News

Stiri online din Cluj

Care sunt beneficiile proiectelor de case?

Procesul de construire a locuințelor este plin de decizii dificile. Una dintre cele mai vechi – și mai importante – decizii pe care trebuie să le ia proprietarul unei case este dacă construiește o casă pre-proiectată sau comandă un design personalizat. 

Multe proiecte de case personalizate permit familiilor să devină creative cu spațiile lor de locuit și să se asigure că rezultatul final va satisface nevoile proprietarilor de case – inclusiv cele neobișnuite. Când vine vorba de viață din secolul 21, există multe motive pentru a merge cu planurile de casă contemporane . Trăim într-o era în care spațiul, energia și intimitatea sunt greu de găsit, dar lumina naturală și conexiunile exterioare sunt venerate; planurile moderne de case va permit să profitați de aceste beneficii, făcând în același timp o investiție eficientă și ecologică.

În trecut, deseori era dificil că planurile de case contemporane să fie aprobate acolo unde erau în vigoare legăminte și restricții stricte de vecinătate. Astăzi, găsim multe alte cartiere care îmbrățișează stilul de casă contemporan, dându-ne seama că există multe beneficii pentru planurile de casă contemporane sau moderne:

1. Control complet al designului

Procesul personalizat de proiectare a casei oferă proprietarului un control complet asupra fiecărui aspect al casei, de la dimensiunea bucătăriei până la amplasarea dormitoarelor până la includerea unor spații unice, cum ar fi camere secrete, tuneluri, acvarii de dimensiuni de camera și chiar terenuri de baschet . În timp ce planurile de case pre-proiectate permit mult spațiu pentru modificări, design-urile personalizate de casă oferă cea mai mare flexibilitate.

2. Control bugetar complet

Deoarece proprietarul casei decide cu privire la fiecare caracteristică a casei, planurile personalizate ale casei va permit, de asemenea, să vă setați propriul buget – și să vă țineți de el.

3. Spațiu de locuit unic

Fiecare design personalizat de casă este creat în jurul unei anumite familii. Aveți garanția că locuința va găzdui toate gusturile dvs. personale. Planurile de case personalizate asigura că locuința va reflecta și personalitatea și valorile familiei, precum și nevoile.

4. Nicio remușcare a cumpărătorului

Prin supravegherea atentă a fiecărui aspect al designului personalizat al casei, proprietarii de case se pot asigura că, casă finită își va îndeplini standardele personale de funcționalitate, calitate și atracție estetică.

5. Factorul wow

Design-urile personalizate de case permit designerilor să lucreze cu un peisaj specific și caracteristicile sale, precum și cu gusturile specifice ale clientului, mai degrabă decât să creeze un design generic care să funcționeze aproape oriunde pentru aproape oricine. 

De exemplu, pentru un client care construia pe un site deosebit de abrupt de pe coasta, am reușit să amplasăm ferestre cu vedere la ocean în fiecare camera a casei. Acest tip de detaliu nu ar fi fost inclus într-un plan pre-proiectat, totuși a devenit unul dintre lucrurile pe care familia le iubea cel mai mult la casă lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.