Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cani pentru cafea si ceai – savureaza cele mai intense momente

Cafeaua sau ceaiul marcheaza inceputul unei zile de succes sau iti ofera un moment de repaus binemeritat. La Vivre te ajutam sa transformi acest moment intr-un ritual care se desfasoara fie intr-o solitudine linistita, fie alaturi de cei dragi.

Totul porneste de la o cana de cafea sau de ceai, doua bauturi extrem de apreciate la nivel mondial. Fiecare cultura in parte si-a dezvoltat propriul stil in care le consuma. E momentul sa-ti descoperi si tu propriul stil!

Ce tipuri de cani gasesti la Vivre:

• Cani pentru cafea;
• Cesti pentru cafea;
• Seturi 12 piese pentru cafea;
Seturi 6 cesti pentru ceai;
• Seturi 4 cesti pentru ceai;
• Seturi pahare si farfurioare;
• Cani cu capac si infuzator;
• Seturi de ceai cu ceasca si ceainic.

Gandeste-te ce scop vor indeplini canile de ceai sau de cafea

Canile de cafea de dimensiuni mici sunt folosite pentru cafelele scurte sau espresso. Portelanul sau sticla sunt termoizolante, de aceea exista cani cu un strat dublu de material, pentru ca temperatura lichidului sa fie pastrata cat mai mult timp.

Pentru cafeaua lunga, cappuccino sau latte macchiato sunt recomandate canile mai mari, care iti permit sa savurezi aromele intense ale bauturilor.

Alege un material de calitate si rezistent

Canile de ceai mai mari sau mai mici, din portelan sau din sticla, cu toarta sau fara, se folosesc in functie de tipul de infuzie si concentratia plantelor.

De exemplu, paharele de ceai cu forma cilindrica, curbata spre centru sunt potrivite pentru infuziile din plante tari, precum ceaiul negru.

Tine cont de numarul pieselor

Canile cu capac si infuzor sau seturile cu ceasca si ceainic sunt ideale daca vrei sa te bucuri de un moment de relaxare, in liniste, cu un ceai cald si o carte.

Pentru intalnirile in familie si serile lungi de povesti cu prietenii sunt potrivite seturile de 12 piese sau cele de sase, respectiv patru cesti de ceai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *